Hangi marka magnezyum ve çinko almalıyım

LaMeloo

80+
Reaksiyon skoru
51
Basketbol oynuyorum düzenli d3k2 kullanmaya başladım ocean markasından aldım günde 1 damla şimdi magnezyum ile çinko alıcam hangi markayı önerirsiniz

Bunlar bomboş hiçbir işe yaramayacak takviyeler. Ortaya karışık formda alınca bir şey olmuyor. Amacına uygun al. Bazılarının emilimi bile olmuyor.

Bunlar bomboş hiçbir işe yaramayacak takviyeler. Ortaya karışık formda alınca bir şey olmuyor. Amacına uygun al. Bazılarının emilimi bile olmuyor.
ihtiyacım çinko ve magnezyum zaten bigjoyun vitamininde aradığım vitaminler birbirini sentezliyor zaten

icerikleri yazar hepsinde hocam fiyatina bagli olarak icerigi yuksek olani alin

Basketbol oynuyorum düzenli d3k2 kullanmaya başladım ocean markasından aldım günde 1 damla şimdi magnezyum ile çinko alıcam hangi markayı önerirsiniz
Günde 1 damla ne kral ben 5 damla kullanıyorum, kullanma talimatlarında her 10 kiloya 1 damla yazıyor ben 63 kiloyum fazla kaçmasın diye 5 damla kullanıyorum

ihtiyacım çinko ve magnezyum zaten bigjoyun vitamininde aradığım vitaminler birbirini sentezliyor zaten
Evet ama attığın şeydeki magnezyum o magnezyum değil. Bilmeyen biri aa magnezyum takviyesi iyi oluyormuş diye googleladığında satmak için yapılmış bir ürün. Formuna dikkat et.

En fazla emilim magnezyum bisglisinat formunda o yüzden ben bu formu yatmadan 1 2 saat önceden yutuyorum ve kaç mg magnezyum olduğuna dikkat et . Çinko araştırmadım daha önce kullanmadim da o yüzden o konu hakkında bilgim yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,863
Üyeler
188,999
Son üye
BEKİRRADEON
Geri