bu ikisi üzer mibigjoy alınabilir
benim bitsin ondan alıcam
fikrim yo açıkçasıbu ikisi üzer mi
Ocean Extramag 60 Tablet : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
Ocean Extramag 60 Tablet : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetikwww.amazon.com.tr
ben kullanmadım arkadaşlarım kullanıyor memnunler bende magnezyum bitince ondan alıcampeki bigjoy zma varmış içeriğinde çinko magnezyum b6 falan var fiyatıda güzel bigjoydan kullanıoyorum dediniz memnunmusunuz
ihtiyacım çinko ve magnezyum zaten bigjoyun vitamininde aradığım vitaminler birbirini sentezliyor zatenBunlar bomboş hiçbir işe yaramayacak takviyeler. Ortaya karışık formda alınca bir şey olmuyor. Amacına uygun al. Bazılarının emilimi bile olmuyor.
Günde 1 damla ne kral ben 5 damla kullanıyorum, kullanma talimatlarında her 10 kiloya 1 damla yazıyor ben 63 kiloyum fazla kaçmasın diye 5 damla kullanıyorumBasketbol oynuyorum düzenli d3k2 kullanmaya başladım ocean markasından aldım günde 1 damla şimdi magnezyum ile çinko alıcam hangi markayı önerirsiniz
Evet ama attığın şeydeki magnezyum o magnezyum değil. Bilmeyen biri aa magnezyum takviyesi iyi oluyormuş diye googleladığında satmak için yapılmış bir ürün. Formuna dikkat et.ihtiyacım çinko ve magnezyum zaten bigjoyun vitamininde aradığım vitaminler birbirini sentezliyor zaten