❌İndirim Bitti! Behrınger True Buds Tws Bluetooth Kulaklık Siyah 699 TL (Son 3 Adet!!)

SERIAN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
139

Ürünü şahsen kullanmadım ama markayı bilen bilir, sağlam bir markadır. Piyasası 3.3k ila 4k. Değerlendirmek isteyen olabilir.

1766867865687.webp
1766867924089.webp

Ürünü şahsen kullanmadım ama markayı bilen bilir, sağlam bir markadır. Piyasası 3.3k ila 4k. Değerlendirmek isteyen olabilir.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Amazonda baya yorumsuz yorumu vardı. Ayrıca uygulamasıda yok bunu bilerek alın . Bu fiyata daha iyi muadileri olduğunu düşünüyorum.

çoğu kişi çabuk bozulduğunu yazmış ama fiyat gerçekten diğer sitelere göre baya iyi gibi

hocam özelliklerine baktım baya baya eski BT 5.0 kullanıyor uyumluluk problemi çıkarır her türlü bence
bt zaten çok sikinti olmuyo zaten çogu kisi guncel telefon kullanmiyor gecikme ile ilgili bi sikinti olmaz diye dusunuyorum ama muadilleri tabii ki vardır uzun sure kullanımıda bilemeyiz

hocam özelliklerine baktım baya baya eski BT 5.0 kullanıyor uyumluluk problemi çıkarır her türlü bence
Bt 5.4 bile olsa geriye dönük bağlantılarda problem olmuyor hocam codec ise bt den alakasız bir durum cihazların verdiği destek ile alakali, ücretli ve ücretsiz codec lisansları var üretici hangi lisansı kullanmak istiyorsa firma ile görüşüyor, yazılım harici donanim istekleride oluyor o yüzden bugün bt 5.4 olan biri bu kulaklığı kullanır bt 4.0 olan biride kullanabilir eski sürümlerde batarya tüketim farkı biraz daha yüksek oluyor haricinde ufak farklarda olabilir fakat güncel sürüm tüm telefonlar,pcler vb.sorunsuz kullanır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,860
Üyeler
186,951
Son üye
hamsilipuding2
Geri