Telefon Önerisi ! ! ! !

Reaksiyon skoru
27
Kendime bütçe fark etmeden minimum 4 sene götürecek şekilde bir telefon almak istiyorum.Bazı arkadaşlar Samsung öneriyor bazıları Iphone öneriyor bütün konuları inceledim herkes farklı bir şey söylüyor.Dikkate aldığım konular;kamerası,şarjın yeterince götürmesi,arayüzünün güncelliğini sürekli koruyabilmesi,yeri geldiğinde oyun oynatabilmesi,depolaması.
Bunlara göre bi telefon önerirseniz çok sevinirim

Kendime bütçe fark etmeden minimum 4 sene götürecek şekilde bir telefon almak istiyorum.Bazı arkadaşlar Samsung öneriyor bazıları Iphone öneriyor bütün konuları inceledim herkes farklı bir şey söylüyor.Dikkate aldığım konular;kamerası,şarjın yeterince götürmesi,arayüzünün güncelliğini sürekli koruyabilmesi,yeri geldiğinde oyun oynatabilmesi,depolaması.
bütçe

17

Max 1 hafta içerisinde almam lazım bekleyemem hocam
S25 plus veya s25 ultra iyi. Samsungun güncellemeleri iostan daha sorunsuz oluyor. Tab s9 da 3. Android sürüm güncellemesini yaptım. Özellikler artmasına rağmen pil ve performansı ilk günkü gibi.

Fazla harcamak istemiyorsan ve kamera çok lazım ise s24 ultra veya s25 ultra hem fazla harcamamış olursun hem de iki cihazda 4 seneyi çok rahat çıkarır.

S25 plus veya s25 ultra iyi. Samsungun güncellemeleri iostan daha sorunsuz oluyor. Tab s9 da 3. Android sürüm güncellemesini yaptım. Özellikler artmasına rağmen pil ve performansı ilk günkü gibi.
Yani öğrenmek için soruyorum yanlış anlamayın tek farkı sizce güncellemelerin sorunsuz olması mı diğer özellikler konusunda iphone mu s25 modellerini mi tercih edersiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,228
Üyeler
186,857
Son üye
Rafarejma
Geri