❌İndirim Bitti! GIGABYTE Radeon RX 9060 XT GAMING OC 16G Ekran Kartı 16395 TL. (iadeli fiyatı)

Nasıl oldu anlamadım ama neyse olan oldu
Hocam amazon ara de ki 9 taksit seçtiğim halde sisteminiz bankaya 2 taksit olarak göndermiş. Bu tecrübeyi yaşayan başka kişiler de var diyebilirsin. Bunun, alıcının cebinden para çalmaktan farkı yok. Yani 10 bine satın aldığım şeyin kredi kartımdan çekim aşamasında bankaya 15 bin gönderilmesi gibi bir şey farkı yok. Garanti kredi kartı ile ürünü 9 taksit seçerek satın alan herkes kart hareketlerini kontrol edip buraya kaç taksit göründüğünü yazabilir mi?

Bende amazon satıcılı 22 aralıkta sipariş verdim sağolsunlar cumartesi teslim dediler ama halen kargoya bile verilmedi aynı siparişte gigabyte gaming 360 sıvı soğutmada aldım o geldi fatura ayrı kesilmiş müşteri hizmetleri ile görüştüm kampanya dahilinde iki ürün aldım ayrı fatura kesilmemesi gerekiyordu diye izah ettim amazonda kargoya verilmeden fatura kesmiyorlar gördüğüm kadarıyla sıvı soğutmayı zaten kampanyadan yararlanamadığım için iade edicem kart da bakalım gelirse zaten 9 taksit almıştım 2 ürünüde onu da ya iade edicem yada zararımı karşılarlarsa kupon vs olarak tutarım artık . Genellikle amazon alışverişlerinden memnunum ama bu sefer aksilikleri bana denk geldi .
iptal olacak unut benimde iptal geldi çakallık yaptı İncehesap şikayet et amazona
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sizlerin fatura tarih nedir? benimki 26 aralık kesmiş amazon. 1 günle kurtardım :D
bu arada benim kutu da kapak açma yerleri jelatinli.
geldi mi seninki ben dahil bir kaç kişi iptal aldı

iptal olacak unut benimde iptal geldi çakallık yaptı İncehesap şikayet et amazona

geldi mi seninki ben dahil bir kaç kişi iptal aldı
ben ilk incehesaptan aldım sonra şansıma amazon stoğu geldi, incehesap iptal edip, amazondan aldığım geldi.
incehesapttan kasım ayında almıştım onu göndermişti faturası da 19.499tl olarak kesmişti.

ben ilk incehesaptan aldım sonra şansıma amazon stoğu geldi, incehesap iptal edip, amazondan aldığım geldi.
incehesapttan kasım ayında almıştım onu göndermişti faturası da 19.499tl olarak kesmişti.
muhtemelen seninde İncehesap gelmeyecekti anlaşıldı

bir oelik yapıldı neyse heves falan kalmadı ztn

muhtemelen seninde İncehesap gelmeyecekti anlaşıldı

bir oelik yapıldı neyse heves falan kalmadı ztn
incehesap kasım ayında da 18.399tlden sattı bu kartı. neden oelik yapıp bu sefer göndermedi, ne değişti :D

incehesap kasım ayında da 18.399tlden sattı bu kartı. neden oelik yapıp bu sefer görmedi, ne değişti :D
bilmiyorum artık kuponda gg oldu bu saatten sonra almamda ztn yeni yılda kol gibi sokarlar fiyatta bahane saçma zaten neymiş alıcılardan talep gelmiş hasarlı geldi diye bizede hasarlı gelmesin diye iptal olmuş :D yersen kankacım

bilmiyorum artık kuponda gg oldu bu saatten sonra almamda ztn yeni yılda kol gibi sokarlar fiyatta bahane saçma zaten neymiş alıcılardan talep gelmiş hasarlı geldi diye bizede hasarlı gelmesin diye iptal olmuş :D yersen kankacım
yalan, valla yalan kasım ayında aldığım ürün neden hasarlı gelmedi ya ? aynı parti üründür eminim. @İncehesap neyin kafasını yaşıyorsunuz. gigabyte cashback kampanyasında cebinizden nakit mi dağıtacaktınız da adamların kartları iptal ettin. kasım ayında niye siparişlerinizi iptal etmediniz ya.

Hocam amazon ara de ki 9 taksit seçtiğim halde sisteminiz bankaya 2 taksit olarak göndermiş. Bu tecrübeyi yaşayan başka kişiler de var diyebilirsin. Bunun, alıcının cebinden para çalmaktan farkı yok. Yani 10 bine satın aldığım şeyin kredi kartımdan çekim aşamasında bankaya 15 bin gönderilmesi gibi bir şey farkı yok. Garanti kredi kartı ile ürünü 9 taksit seçerek satın alan herkes kart hareketlerini kontrol edip buraya kaç taksit göründüğünü yazabilir mi?
9taksit çekilmiş. şuan 2/9 olarak ocak ayı da yansımış

Son düzenleme:
İncehesap ın yaptığı garip aslında kampanya dışında pek tercih ettiğim bir site değil ama normalde yapmazdı böyle . Bende de son durum bu ilk defa amazondan böyle bir şey yaşadım .

Ekler

• IMG_20251229_000205.webp
    IMG_20251229_000205.webp
    43.6 KB · Hit: 43
Aynı hasarlı dalaveresini bana da yaptılar peşine canlı desteğe bağlandım temsilciyi bir güzel fırçaladım peşine prime üyeliğini iptal ettim. 2 saat sonra ilginç bir şekilde ürün dağıtıma çıktı aldığım yedigünlerle birlikte hepsi teslim oldu kartı hala açıp denemedim kutuda duruyor

Ekler

• IMG_3033.webp
    IMG_3033.webp
    88.5 KB · Hit: 42
İncehesap ın yaptığı garip aslında kampanya dışında pek tercih ettiğim bir site değil ama normalde yapmazdı böyle . Bende de son durum bu ilk defa amazondan böyle bir şey yaşadım .
Firma cashback için hazır sistemlere önden fatura kesip para iadesi alabiliyor mu?

icinden gecmek lazım böyle merdiven altı denebilecek firmaların, adamlar kuralları kendi koyuyor hak hukuk bilmiyor muz cumhuriyetinde, amazonda .com un tırnağı olamaz kopyala/yapıştır durumdan bi haber çalışanlarla ilerliyor.Şu durum dışarda bi yerde olsa nasıl olurdu acaba ...

Konuyu yükseltiyorum kusura bakmayın dün tekrardan görüştüm kart geldi ama fatura tarihi 30 aralık müşteri hizmetlerini aradım bu arada satıcı amazon.tr olarak aldım incehesap değil neyse uzun bir görüşmeden sonra faturayı yeniden oluşturamayacaklarını belirttiler 1955tl sizden kaynaklı zararım var sipariş tarihi 22 aralık ancak siz faturayı 30 aralıkta oluşturdunuz dedim 500tl hediye çeki verdiler . şu an baktığımda fiyatı 20k dan başlıyor buna göre 18.350 ye yine iyi aldım diye düşünüyorum 9 taksit iade mi etsem kalsa mı karar veremedim . Son olarak kutuda güvenlik bandı yoktu ancak statik poşet de güvenlik bandı var .

Ekler

• IMG_20251230_172624.webp
    IMG_20251230_172624.webp
    845.4 KB · Hit: 12
Konuyu yükseltiyorum kusura bakmayın dün tekrardan görüştüm kart geldi ama fatura tarihi 30 aralık müşteri hizmetlerini aradım bu arada satıcı amazon.tr olarak aldım incehesap değil neyse uzun bir görüşmeden sonra faturayı yeniden oluşturamayacaklarını belirttiler 1955tl sizden kaynaklı zararım var sipariş tarihi 22 aralık ancak siz faturayı 30 aralıkta oluşturdunuz dedim 500tl hediye çeki verdiler . şu an baktığımda fiyatı 20k dan başlıyor buna göre 18.350 ye yine iyi aldım diye düşünüyorum 9 taksit iade mi etsem kalsa mı karar veremedim . Son olarak kutuda güvenlik bandı yoktu ancak statik poşet de güvenlik bandı var .
Kullanmak için aldıysan uzun vadeli yani iade etme. Zararda değilsin ama karda da değilsin. Bu arada 9 taksit olup olmadığını kontrol et. Ben dahil buradan iki kişi 9 taksit seçtiğim halde iki taksit geçmiş bankaya. Sövsen de umurlarında olmuyor bunların. Bunlara ne yapacaksın biliyor musun? Bir ay kartı kullanacaksın, iyice keyfini çıkartacaksın neredeyse bıkacaksın, bir ay dolmadan da beğenmedim diye iade göndereceksin. Öyle değil böyle zarara uğratılır diyeceksin. Yani şeytan böyle fısıldıyor ama sen yine de yapma, çünkü ben yine de yapmazdım haksızlığa karşı haksızlık çözüm değil.

Geri