apeir0n
80+
- Reaksiyon skoru
- 86
hocam mesela kaskoda sıkıntı yok immyi sınırsız yapıyorum genelde dıger dedıklerıne de extra dıkkat edıyorum. Ama sigortada imm mesela 100k bu sorun yaratır mı?trafik sigortası en düşük olanı herhangi bir firmadan yaptır, zaten hepsi aynı,
Kasko içinde önemli olan orijinal parça ve yetkili servis, orijinal cam değişim, ve imm nin minimum 5 milyon olmasına mümkünse sınırsız yada 10-15 milyon olmasını iste, reklam olmasın ama ben sigortamjetten yaptırdım trafik sompo kasko Türkiye sigorta
allianzdan boyle bir kasko yaptım hocam iyi midir? ikameyi bilerek kaldırdım fiyat 21kYıllardır allianzdayım kaskoda bir sıkıntı yaşamadım. Bir kaç senede %65 civarına kadar indirim yapıyorlar hasarsızlık indirimi.
trafik sigortaları klasik öyle, kendin sigortacın var ise o yükseltir ama bir önemi yok kasko da imm yüksek tuttur kafihocam mesela kaskoda sıkıntı yok immyi sınırsız yapıyorum genelde dıger dedıklerıne de extra dıkkat edıyorum. Ama sigortada imm mesela 100k bu sorun yaratır mı?
dediğim gibi, trafik sigortası standart hepsi aynı içeriktir en ucuz olanı yptır geç, kasko içinde türkiye alianz sompo quick ray axa gibi firmalar büyük firmalar zaten bütçenize göre yine içerik olarak dediklerime uygun olup en uygun olanı yaptırın.1.5 corolla hocam 2025
Tamamdır hocam teşekkğr ederimdediğim gibi, trafik sigortası standart hepsi aynı içeriktir en ucuz olanı yptır geç, kasko içinde türkiye alianz sompo quick ray axa gibi firmalar büyük firmalar zaten bütçenize göre yine içerik olarak dediklerime uygun olup en uygun olanı yaptırın.
Güzel fiyat hocam 21k hayırlı olsun. Sompo falan tabi daha ucuz ama sompo yaptıracağına kaskosuz bin daha iyi. Allianzda muhattap var en azından. Ben ikame de kullandım vaktinde birinde 2017 jetta birinde 2020 egea gönderdiler. 60km mesafeden getirdi bıraktı arabayı geri döndü adamlar.allianzdan boyle bir kasko yaptım hocam iyi midir? ikameyi bilerek kaldırdım fiyat 21k
Alıntıyı görüntüle
Kasko sadece benım mı zararımı mı karsılıyor. ben sucluysam karsı tarafın zararını sigorta mı karsılıyor?Hocam hayırlı olsun öncelikle. Şimdi yarın ilk arabanı yaptıracaksın ya noterden önce zaten sigorta yaptırman gerekiyor noterde sorun çıkarsa yine iptal edebiliyorsun ödediğin yıllık ücreti günlüğü böl, kaç gün kullandıysan kalanı iade olur.
Trafik sigortası zorunlu olan zaten, ilk araban olmasından dolayı biraz yüksek çıkmış ama normal birde allianz sigorta pahalı olur. Şimdi şöyle bir durum var. Sen kaza yaparsan zaten kaskodan yaptıracaksın bundan dolayı trafik sigortasının hangi firma olduğu önemli değil. Önemli olan kasko firman. Burada önerebileceğim bir firma yok. İMM değeri ile ilgili şöyle bir bilgi vereyim yaptırdığın sigortalar e devletten gözüküyor. Diyelim ki kasko yaptırmayacaksın. İmm değerini trafik sigortasından da arttırabiliyorsun. Ama ek sigorta gibi oluyor. İkinci sigorta gibi. Kaskoda bunları belirtebiliyorsun. Hatta diyorsun ki kaza yaptım ikame aracı 1 haftalığına değil 2 haftalığına almak istiyorum. İMM değeri şu kadar olsun bu kadar olsun. Diyebiliyorsun. Sana önerim çevrende eş dost ile görüş bir sigortacı bul. Daha uyguna fiyat bulabilirsin. Onunla daha rahat konuşursum taleplerini iletirsin gibi.....
Bunu şöyle anlatayım.Kasko sadece benım mı zararımı mı karsılıyor. ben sucluysam karsı tarafın zararını sigorta mı karsılıyor?