Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 18,225
Alttakileri uygun gördüm. Öneriniz varsa alabilirim.
Wallpaper engine kesinlikle alınmalı kalana oynamadıysan witcher 3 al
bunlara ek 5 dolar ise
Bu oyunu çokca görmeye başladım kart oyunları da hiç oynamam normalde bi denenir herkes sevdiysesağlam bir kart oyunu, oyundan düşen kartları da satarak 0.90 cent civarına getirirsiniz oyunu.![]()
Save 90% on Slay the Spire on Steam
We fused card games and roguelikes together to make the best single player deckbuilder we could. Craft a unique deck, encounter bizarre creatures, discover relics of immense power, and Slay the Spire!store.steampowered.com
Ben ve arkadaslarim oyle bir hata yaptik ve 3 Kisilik 3 yillik arkdas grubumuz Dagildi ve gunde araliksiz en az 5 ortalama 8 saat aktif olamayi gerektirdigi icin hayatimin 300 saatini verdim Sabah namazina Kalktigimda Abdest alirken HQ ,Raid mi yiyoz vs.. gibisinden seyler aklimi kurcaliyordu Kafam yerinde olmuyordu (bu arada ciddiyim sabah kalktigimda kafam yerinde olmuyordu ne yaptigimi ne dedigimi bile bilemiyordum nedenini bilmiyorum) her neyse 4 Hafta once Bagimliligimdan kurtulup sildim bir sekilde Suan Cok Daha iyi hissediyorum goz alti morluklari gitti sabah kafam yerinde kalkiyorum aklim basimda oluyor ve Cok daha mutlu ve enerjigim4 dolar daha koy rust al hayatından ol mantıklı fikir
Dylight Alma istersen Gecen bir arakdasimla oynadik artik sarmiyor eskisi gibi Cok Sıkıcı gelıyor kolay ve karısık bence dylıght yerıne farklı bır sey al
Stardew valley o civara düşüyordu sanırım.
Dylight Alma istersen Gecen bir arakdasimla oynadik artik sarmiyor eskisi gibi Cok Sıkıcı gelıyor kolay ve karısık bence dylıght yerıne farklı bır sey al
expedition 33 ama kartlı versiyonu olarak düşünebilirsin, oturdumu kolay kolay kalkmazsın başındanBu oyunu çokca görmeye başladım kart oyunları da hiç oynamam normalde bi denenir herkes sevdiyse
ben 2017 de satın almıştım 2023 gibi try hard oynama zamanım oldu 500 saat oynayabildim ama oynamadan çok Yt deki içerikleri bitirdim 24 saat tr sv de raid savunduktan sonra herşeyianlayabiliyorum.... cs2 ve rust pişman olmadığım pişmanlıklarım. Ve bende 2 arkadaşımı rust yüzünden kaybettimBen ve arkadaslarim oyle bir hata yaptik ve 3 Kisilik 3 yillik arkdas grubumuz Dagildi ve gunde araliksiz en az 5 ortalama 8 saat aktif olamayi gerektirdigi icin hayatimin 300 saatini verdim Sabah namazina Kalktigimda Abdest alirken HQ ,Raid mi yiyoz vs.. gibisindenseyler aklimi kurcaliyordu Kafam yerinde olmuyordu (bu arada ciddiyim sabah kalktigimda kafam yerinde olmuyordu ne yaptigimi ne dedigimi bile bilemiyordum nedenini bilmiyorum) her neyse 4 Hafta once Bagimliligimdan kurtulup sildim bir sekilde Suan Cok Daha iyi hissediyorum goz alti morluklari gitti sabah kafam yerinde kalkiyorum aklim basimda oluyor ve Cok daha mutlu ve enerjigim
Bu Cevap Rust Almayi dusunen Herkes icin ''ASLA ALMAYIN UZAK DURUN''