Veterinerlik okunur mu ?

Cihat33

80+
Reaksiyon skoru
17
Herkese selam arkadaşlar. Meslek seçiminde çok kararsızım hâlâ ne istediğimi bilmiyorum. Öyle küçüklükten belli hiç istediğim bir meslek yok. Sadece tarihim iyi tarihi seviyorum ama bu alanda iş yok her neyse, şu an Diyarbakır da yasıyorum ailemle birlikte. Akrabalarım köyde çok çoğu hayvancılıkla uğraşıyor. Keza babamın da tanıdığı çok insan var. Onlarda hayvancılıkla uğraşıyor bulunduğum ilde okumaktan yanayım. Doğrusu benim açımdan daha avantajlı olacak. Bu yüzden de veteriner hekimliği düşünüyorum. İş konusunda ne yapabilirim klinik açmayı düşünüyorum. Başka neler yapabilirim veteriner hekim olarak? Biraz parayı seviyorum. O yüzden gelir açısından nasıl olur? Araştırdım kendimce okuması en zor mesleklerden biriymiş. Ben yine de yapabileceğime inanıyorum. Hayvan pazarlarını görmüş ve gitmiş biriyim. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Herkese selam arkadaşlar. Meslek seçiminde çok kararsızım hâlâ ne istediğimi bilmiyorum. Öyle küçüklükten belli hiç istediğim bir meslek yok. Sadece tarihim iyi tarihi seviyorum ama bu alanda iş yok her neyse, şu an Diyarbakır da yasıyorum ailemle birlikte. Akrabalarım köyde çok çoğu hayvancılıkla uğraşıyor. Keza babamın da tanıdığı çok insan var. Onlarda hayvancılıkla uğraşıyor bulunduğum ilde okumaktan yanayım. Doğrusu benim açımdan daha avantajlı olacak. Bu yüzden de veteriner hekimliği düşünüyorum. İş konusunda ne yapabilirim klinik açmayı düşünüyorum. Başka neler yapabilirim veteriner hekim olarak? Biraz parayı seviyorum. O yüzden gelir açısından nasıl olur? Araştırdım kendimce okuması en zor mesleklerden biriymiş. Ben yine de yapabileceğime inanıyorum. Hayvan pazarlarını görmüş ve gitmiş biriyim. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
en iyi para büyük baş hayvan bakan veterinerlerde var babanın çevresinin olduğunuda söylemişsin veterinerlik okuyup büyükbaş bakmak en iyisi olur muhtemelen para olarak ama 5 yıl sadece veterinerlik hazırlıkta 1 sene 6 yıl okuman lazım 2 veya 4 yıllık okuyup işe başlasan daha mı iyi tartışılabilir

Yaşadığın yer ve çevrenden dolayı mantıklı bence ben de doğuda memleketimde yasasaydim baytar olurdum guzel para ve iş imkanı var

Büyükbaş veterinerliği yapıyorsun babanın bağları sayesinde işinde var keyfine bakarsın

Bulunduğun yerde memur nüfusu fazla ise pet kliniği yoksa pet yap. Paraya para demezsin.

Arkeloji oku. Arkeloglar bok gibi para kazanıyor. Veterinerler de hayvan boku içinde çalışıyor. Milletin ahırına girip o kokuyu çekeceksin meslek hayatın boyunca. Belki Boğa bundan rahatsız olup seni kovalayacak. Adamın saldırgan it'i seni paçandan yakalayacak. Bir de şu vahşi, tırmalayan kediler var ya. Çekilmez o iş.

okunur neden okunmasın. hayvanlrı seviyorsan ve korkmuyosan olabilirsin bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,428
Üyeler
187,675
Son üye
v1envlr
Geri