hocam bu tax free her seyde gecerli mi bi limit vs var mi
parfum vs almayi dusunuyorum da
hocam bu tax free her seyde gecerli mi bi limit vs var mi
yüzde 3 devam ediyormuş 73 622 e indiriyorHocam o hala devam ediyor mu ? Ben şimdi baktım gözükmüyor. Size zahmet ekran görüntüsü atabilir misiniz ?
Ben çift vadandas oldugum için yararlanamıyorum.hocam bu tax free her seyde gecerli mi bi limit vs var mi
parfum vs almayi dusunuyorum da
Yani şuan TR cihazı alsan atıyorum 20K zararla satacaksan yarı fiyata aldığın o YD cihazı da 15K zararla satıyorsun. Aradaki 5K için de çoğunluk yılın 4 ayını çift telefonla geçirmek istemiyor. Bir de YD cihazların hem garantisi yok hem resmi servisler cihazına bakmıyor. Pil değiştireyim desen kendi servisi yapmıyor o durumlar da pili eski bir YD cihazın satışını çok zorlaştırıyor.3 sene sonra paraya dönüştürmek zor derken hangi açıdan zor acaba
Valla biraz araştırdım da üzerine yaklaşık 20K vermem lazımmış 16 dan 17 ye geçiş için. Elimdeki cihazın pil sağlığı da %90 oldu o da sıfırlanır değiştirirsem ama yine de 20K ya değmeyebilir ya120hz bence farkediyor. Telefon çok daha akışkan oluyor.
%2 varİndirim kodu halen devam ediyor mu acaba bir bakabilir misiniz rica etsem? Ben göremedim de
iade et3 gün oldu alalı yapılır bu
Daha ucuza sarı sitede y.dışı bulmak mümkün
Alınmaz içi açılıp parça değişmediğinden emin olamazsın.Daha ucuza sarı sitede y.dışı bulmak mümkün