Selamün Aleyküm sipariş verecektim ama tekrardan bakmak istedim. Vd4 vd6 dan daha mı iyi analamadım benVD4'ü Gelbura'dan beklemeyin onlar getirmeyecekler. VD4'ü yalnızca EUAS getiriyor şuan için. Onlar da Kasım başında PXN ne ürettiyse sipariş verdiler yılbaşından sonra en geç Ocak ortası gibi ellerinde olur. PXN'in yeni VD4 üretimlerinde debriyaj uymama problemi yok ve masa bağlantı aparatı kutunun içerisinde geliyor. Yeni gelecek parti malları bekleyin yani.
Hayır hocam onu nasıl yanlış anladınızSelamün Aleyküm sipariş verecektim ama tekrardan bakmak istedim. Vd4 vd6 dan daha mı iyi analamadım ben
Yav zaten tam alırken tekrardan foruma bakayım dedim yazılanı görünce şaşırdım özelikleri kıyaslayınca farkettim. Resimdekileri sipariş verdim ama el freni eksik kaldı. Zahmet olmasa el freni önerisi alabilir miyim?Hayır hocam onu nasıl yanlış anladınızVD4 adı üzerinde 4nm torklu model VD6 ise 6 nm torklu. Aralarındaki tek fark bu. VD6 daha güçlü. Debriyaj alacaksınız VD4'ün şuan satışta olan modeline debriyaj takılmıyor zaten. VD6'yı da yalnızca Gelbura.com satıyor diğer firmaya göre daha işini bilen bir firmadır.
Hayırlı olsun hocamYav zaten tam alırken tekrardan foruma bakayım dedim yazılanı görünce şaşırdım özelikleri kıyaslayınca farkettim. Resimdekileri sipariş verdim ama el freni eksik kaldı. Zahmet olmasa el freni önerisi alabilir miyim?![]()
simturracing.com
Teşekkürler. El freninde diğer markaların ürünleri kalite olarak daha iyi görünüyor gibi yoksa bana mı öyle geliyor?Hayırlı olsun hocam
Yine Spardox'un el frenini alabilirsiniz.
Biraz daha uyguna da bu model var.![]()
Spardox SR-BH1 USB EL Freni (PC) Fiyat
Spardox SR-BH1 USB EL Freni (PC) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
![]()
SimTur El Freni Simülasyon USB Joystick Pc Uyumlu 16 Bit - SimTur Racing
Ürün SimTur Üretimi Olup Full Metal Gövdeye Sahiptir . Hall Effect Sensör kullanılmıştır. (16 Bit) - Kontrol kartı olarak Joystick 324 kullanılmıştır. CNCsimturracing.com
BUNUN BU KADAR FİYAT FARKININ OLMA SEBEBİ NE ? NE GİBİ Bİ FARKI VARPXN'in kendi el freni de var hocam
Hem sequential yani sıralı vites hem de el freni. Bir de markası Thrustmaster diye bu fiyatBUNUN BU KADAR FİYAT FARKININ OLMA SEBEBİ NE ? NE GİBİ Bİ FARKI VAR
Hocam bu arada pazarama da Media Markt r5 i 27.400 e satıyorHem sequential yani sıralı vites hem de el freni. Bir de markası Thrustmaster diye bu fiyatsiz genelde ralli oynayacaksınız sanırım yoksa el freninin bir esprisi yok da.
27 ye R5 alınır ama orada taksit yok sanırım iyice bakın.Hocam bu arada pazarama da Media Markt r5 i 27.400 e satıyor
Hocam birde uzun vadede debriyajla simturn hz vitesini düşünüyorum sizce iyi bir seçenek mi olur?