Öneri PXN VD4 Direct Drive Satışa Çıktı!

VD4'ü Gelbura'dan beklemeyin onlar getirmeyecekler. VD4'ü yalnızca EUAS getiriyor şuan için. Onlar da Kasım başında PXN ne ürettiyse sipariş verdiler yılbaşından sonra en geç Ocak ortası gibi ellerinde olur. PXN'in yeni VD4 üretimlerinde debriyaj uymama problemi yok ve masa bağlantı aparatı kutunun içerisinde geliyor. Yeni gelecek parti malları bekleyin yani.
Selamün Aleyküm sipariş verecektim ama tekrardan bakmak istedim. Vd4 vd6 dan daha mı iyi analamadım ben

Ekler

• direksiyon seti.webp
    direksiyon seti.webp
    40.7 KB · Hit: 47
Selamün Aleyküm sipariş verecektim ama tekrardan bakmak istedim. Vd4 vd6 dan daha mı iyi analamadım ben
Hayır hocam onu nasıl yanlış anladınız 🤣 VD4 adı üzerinde 4nm torklu model VD6 ise 6 nm torklu. Aralarındaki tek fark bu. VD6 daha güçlü. Debriyaj alacaksınız VD4'ün şuan satışta olan modeline debriyaj takılmıyor zaten. VD6'yı da yalnızca Gelbura.com satıyor diğer firmaya göre daha işini bilen bir firmadır.

Hayır hocam onu nasıl yanlış anladınız 🤣 VD4 adı üzerinde 4nm torklu model VD6 ise 6 nm torklu. Aralarındaki tek fark bu. VD6 daha güçlü. Debriyaj alacaksınız VD4'ün şuan satışta olan modeline debriyaj takılmıyor zaten. VD6'yı da yalnızca Gelbura.com satıyor diğer firmaya göre daha işini bilen bir firmadır.
Yav zaten tam alırken tekrardan foruma bakayım dedim yazılanı görünce şaşırdım özelikleri kıyaslayınca farkettim. Resimdekileri sipariş verdim ama el freni eksik kaldı. Zahmet olmasa el freni önerisi alabilir miyim? 😂

Yav zaten tam alırken tekrardan foruma bakayım dedim yazılanı görünce şaşırdım özelikleri kıyaslayınca farkettim. Resimdekileri sipariş verdim ama el freni eksik kaldı. Zahmet olmasa el freni önerisi alabilir miyim? 😂
Hayırlı olsun hocam :)
Yine Spardox'un el frenini alabilirsiniz.
Biraz daha uyguna da bu model var.

Hayırlı olsun hocam :)
Yine Spardox'un el frenini alabilirsiniz.
Biraz daha uyguna da bu model var.
Teşekkürler. El freninde diğer markaların ürünleri kalite olarak daha iyi görünüyor gibi yoksa bana mı öyle geliyor?

Hem sequential yani sıralı vites hem de el freni. Bir de markası Thrustmaster diye bu fiyat :) siz genelde ralli oynayacaksınız sanırım yoksa el freninin bir esprisi yok da.
Hocam bu arada pazarama da Media Markt r5 i 27.400 e satıyor :D
Hocam birde uzun vadede debriyajla simturn hz vitesini düşünüyorum sizce iyi bir seçenek mi olur?

Hocam bu arada pazarama da Media Markt r5 i 27.400 e satıyor :D
Hocam birde uzun vadede debriyajla simturn hz vitesini düşünüyorum sizce iyi bir seçenek mi olur?
27 ye R5 alınır ama orada taksit yok sanırım iyice bakın.

Geri