❌İndirim Bitti! 9070 32 ram 7500f 53.8K

Ekler

• IMG_0462.webp
    IMG_0462.webp
    120 KB · Hit: 55
4 farklı sipraiş gibi gözüküyor.
O zaman muhtemelen sizinki parça parça geliyor olabilir, teyit etmek için kargo bilgisinden takip nodan belki anlaşılabilir. Ben vatanın telefon numarası üzerinden sipariş geçmiştim. O yüzden bu şekilde kontrol edemiyorum.

Galiba benim de parça parça geliyor. Bi heves açtım kapıyı sadece kasa gelmiş. Sağlam, düzgün getirir diye kargoyu KolayGelsin seçtim, normalde bi saat barkod okutup teslimat kodu soran personel,kutuyu elime tutuşturup hemen aşağı indi. Kutu da kallavi bişey olduğu için direkt görmemişim bana dönük olmayan tarafın alt kısmında bir karış kadar göçük var. Umarım herhangi bir sıkıntı yoktur kasada. Saçma sapan işler. İşini düzgün yapan kimse yok anlaşılan.

Galiba benim de parça parça geliyor. Bi heves açtım kapıyı sadece kasa gelmiş. Sağlam, düzgün getirir diye kargoyu KolayGelsin seçtim, normalde bi saat barkod okutup teslimat kodu soran personel,kutuyu elime tutuşturup hemen aşağı indi. Kutu da kallavi bişey olduğu için direkt görmemişim bana dönük olmayan tarafın alt kısmında bir karış kadar göçük var. Umarım herhangi bir sıkıntı yoktur kasada. Saçma sapan işler. İşini düzgün yapan kimse yok anlaşılan.
Ramler geldi arkadaşlar 7000 tl ye 16x2 ddr5 ram alabildik ya la :D
güncelleme var mıdır

güncelleme var mıdır
Vatan beni bezdirdi. 29 Aralık sipariş tarihim. Ekran kartımı hala alamadım... Kolay Gelsin kargo ürünü kaybetti, başından beri kaybettiği belli olmasına rağmen kargodan dönüş beklediler ve kargo da kasıtlı olarak oyaladı. Vatanı arıyorum ürünü soruyorum kargoda karışıklık olmuş size yönlendirilecekmiş sorun yok deniyor, ertesi gün kargo beni arayıp ürün neydi marka model vs diye sorulur soruyor. Bariz bu da demek oluyor ki biz ürünü kaybettik, ürün nerde bi bilgimiz yok. Yani kargo firması ikili oynadı. Bunu Vatana ilettim yapacak bişey yok yasal süreci beklememiz lazım dediler. Bekledik ve hiç de şaşırtıcı olmayan şekilde ürünü kaybettikleri resmileşti. Boşa süreç uzadıkça uzadı, gerçekten heves bırakmadılar. Sonra en sonunda tekrar ürün çıkışı yapıldı bana onu da dün teslim almadan geri gönderdim, özellikle belirtmeme rağmen düzgün kargolansın rica ediyorum bakın 15 gündür sizinle konuşuyorum, sıkıldım artık bu durumdan dememe rağmen, muhtemelen alelade her siparişe yaptıkları gibi paketlemişler, hadi burda Vatanın suçu yok diyelim, Yurtiçi Kargo bi getirdi kutunun üstüne yağ dökülmüş gibi ıslak üstünü yurtiçi kargo bandıyla 50 kat bantla sarmışlar iyice. Ben de teslim almadım Vatana da bilgi verdim tekrar ürün çıkışı yapılacak, haftaya kaldı. Bakalım artık 1 ay olmadan alabilecek miyim acaba merak konusu. Dünyanın bi ucundan sorunsuz geliyor, bunlar ülke içinde iki il arasına düzgün yollamayı beceremiyor. Saçma bi süreç yaşıyorum şuan aşırı gerdi bu durum beni.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bendede böyle oldu farklı şubelerden çıkış olduğu içinmiş. Teslim aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende aldım ramler 32 gb 7000 tl aynen
İşlemci neydi hocam sizin fatura bedeli ne gözüküyor

Son düzenleme:
Geri