🔥İndirim Jouis Şemsiye Otomatik Katlanır 8 Telli - 218 TL

Green

80+
Reaksiyon skoru
87

Ürün fiyatı uygun geldi, ihtiyacı olan değerlendirebilir.:blobdance:
Karadeniz rüzgarı na dayanabilir bi şemsiye lazım

indirim yok hep bu fiyatlarda zaten bu şemsiye , ama F/P olarak alınabilecek en iyi şemsiyelerden yorumları da iyiydi

Karadeniz rüzgarı na dayanabilir bi şemsiye lazım
Dayanikli semsiye icin baston semsiye almak lazim boyle katlananlar sağlam olmuyor en kotu baston şemsiye bunlardan iyi

Dayanikli semsiye icin baston semsiye almak lazim boyle katlananlar sağlam olmuyor en kotu baston şemsiye bunlardan iyi
Kaliteli bi 9neriniz varmi 1500₺ olsada okeyim habi yağmur altinda kalmaktansa
Üni den yurda hergün yürüyorum nerdeyse

fiyatı uygun çektim bi tane teşekkürler

sıcak fırsat yok aynı malı 150 liraya satıyo trendyolda farklı bir satıcı

arkadasim almisti mekanizmasi bozulmuştu düğmeye basıyodun kapanmıyoıdu sıkıştırıyodun kapanmıyodu kafeye giremedi kapisinda birakti caldilar

bir buçuk - 2 sene önce ingilteren repel şemsiye dağıtmıştı amazon 2 sini 571 liraya aldık taş gibi çıktı 85 mph+ rüzgarda test edilmiş vs diye bilseydim 5-10 tane alırdım evladiyelik kalırdı şimdi bu kalitede yok piyasada

Ekler

• 111212121212.webp
    111212121212.webp
    26.2 KB · Hit: 90
umuyorum ki şarj etmek gerekmiyor?
Cidden hadi açılma konusunda yaylı sistemle tuşa bastığımızda açılırda tekrar basınca nasıl kendini kapatıyor acaba :unsure:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir buçuk - 2 sene önce ingilteren repel şemsiye dağıtmıştı amazon 2 sini 571 liraya aldık taş gibi çıktı 85 mph+ rüzgarda test edilmiş vs diye bilseydim 5-10 tane alırdım evladiyelik kalırdı şimdi bu kalitede yok piyasada
Ah hocam ah ne kampanyaları kaçırdık haberimiz bile olmadı, her gün başka bişeyleri kaçırdığımın haberini alıyorum ama zamanında yapamadık işte

Geri