20 Bin TL' ye kadar pc önerisi

Siene

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
807
Monitör dahil bu bütçelerde yaşı küçük bir kardeşime pc almak istiyorum ama 2. El çok garip fiyatları var işin içinden çıkamadım.
Belki bütçede biraz esneme payı olabilir.
Letgo yada sahibindende bu fiyatlara önerirseniz iyi olur.
Bursa
Yıldırım / Nilüfer / Osmangazi / Mudanya ilçelerinde.

Son düzenleme:
Monitör dahil bu bütçelerde yaşı küçük bir kardeşime pc almak istiyorum ama 2. El çok garip fiyatları var işin içinden çıkamadım.
Belki bütçede biraz esneme payı olabilir.
Letgo yada sahibindende bu fiyatlara önerirseniz iyi olur.
Bursa
Yıldırım / Nilüfer / Osmangazi / Mudanya ilçelerinde.
4060 lı filan sistemler çok vardı o tarz bakılabilir temiz bir şey

Max 1660lı sistem bulursun 20kya monitörlü. Pc fiyatları malesef

Bence monitörü ayrı bak, ucuza bulursun.

Bilgisayar donanımı konuları üzerine olan bir forumda bu konuda yardımcı olacak kimse yok mu ?

Bilgisayar donanımı konuları üzerine olan bir forumda bu konuda yardımcı olacak kimse yok mu ?
Herkes yardımcı olmaya çalışmış lakin istediğiniz fiyata 2-3 ay öncesine kadar kasa monitör bulabilirdiniz ama ram ve ssd fiyatlarının yükselişi herşeyi etkiledi. Size tavsiyem tek tek parça almanız mesela RTX 3060 12 GB 7-8bn civarı veya 3070 bakabilirsiniz 9-10 civarına bulabilirsiniz. Diğer parçalarıda temiz güzel bir şekilde bulursunanız 18-19 a bitirirsiniz.

Herkes yardımcı olmaya çalışmış lakin istediğiniz fiyata 2-3 ay öncesine kadar kasa monitör bulabilirdiniz ama ram ve ssd fiyatlarının yükselişi herşeyi etkiledi. Size tavsiyem tek tek parça almanız mesela RTX 3060 12 GB 7-8bn civarı veya 3070 bakabilirsiniz 9-10 civarına bulabilirsiniz. Diğer parçalarıda temiz güzel bir şekilde bulursunanız 18-19 a bitirirsiniz.
Ben 3060 falan yazmamıştım. Şuan ki ilanlar üzerinden alınabilecek en mantıklı bilgisayarı sordum sadece.
Kendim baktım ama bazı modellerde ki kronik sorunlar ya da aşırı ısınan ekran kartları hakkında bilgim yok. Attığım ilanları bile değerlendirebilen olsa benim için yeterli olacak.
Bu paralara kimseden mucize beklemiyorum şuan anladığım kadarıyla alabileceğim en iyi ekran kartı 1660 süper gibi duruyor.

Geri