Öneri Türksat Kablonet Kullananlar İçin: Ücretsiz Android TV Box

Rafarejma

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
31
Selamlar beyler, sizlere acayip güzel bir haberle geldim. Ben de yeni keşfettim.

Yaklaşık 6 yıldır Türksat Kablonet kullanıyorum. Bir süre önce modemimi yeni nesil bir modelle değiştirmiştim. “Acaba daha yeni nesil, daha iyi bir modem çıkardılar mı?” diye bakarken, cihazlar kısmında Türksat’ın kendi Android TV cihazını fark ettim.

Cihazın aylık kirası 35 TL. Zaten aktif olarak kullandığımız klasik uydu cihazı için de 35 TL ödüyoruz, üstelik o cihaz Android bile değildi. Bu cihaz tam anlamıyla Android TV.

Görür görmez Türksat’ı aradım ve olayın gerçek olduğunu teyit ettim. Dün de eve gelip kurulumunu yaptılar.
Gerçekten bildiğiniz Android TV:
YouTube, Netflix, Spotify ve benzeri tüm uygulamalar var, hiçbir kısıtlama yok.

Piyasada 2.500 – 4.000 TL arasındaki Android TV box’larla neredeyse eşdeğer bir cihaz.
Aklınızda Android TV almak gibi bir düşünce varsa bence unutun, direkt buna başvurun.

Aşağıya fotoğrafları, kendi kullandığım eski uydu cihazını, Android TV’nin görsellerini ve teknik özelliklerini ekleyeceğim.
Telefonla arayıp başvuru yapabiliyorsunuz. Kurulumu da kendiniz yapıyorsunuz, yaklaşık 2 dakika sürüyor, çok basit.

Eğer eski abonelerdenseniz, büyük ihtimalle sizin de kullandığınız cihazlardan biri bunlardandır. Benim kullandığım cihaz da görselde mevcut.

1767277676698.webp

Başvurmanız gereken cihaz bu. Görünümü bu şekilde.

1767277870498.webp

Özellikleri bunlar. Aylık 35 TL kiraya göre cihaz bence gayet iyi. Wi-Fi 6 desteği var, 4 GB RAM ve 32 GB depolama alanı gerçekten yeterli. İşlemciyi de orta seviye olarak değerlendirebiliriz.

1767277940742.webp

Daha detaylı özellikleri merak ediyorsanız, bu görselde cihazın ayrıntılı teknik özelliklerini görebilirsiniz. Ürün Türksat tarafında Türksat TV Box (TV Her Yerde) KF-1500 olarak geçiyor.
Tabii ki ürün yerli değil, Çin menşeli. Orijinal marka ve model SDMC DV8957X-KTT. Türksat, cihazın üzerine kendi adını basıyor.

1767278040978.webp

Geekbench skorları da aşağıda yer almaktadır. Görsellerden inceleyebilirsiniz.

1767278467129.webp

Ürünün teknik görselleri de aşağıda yer almaktadır, inceleyebilirsiniz.

1767278560198.webp

1767278535688.webp

Son olarak şunu unutmayın: Bu cihaz, Türksat Kablonet aboneliği olanlara sunulan uygun fiyatlı bir Android TV Box seçeneğidir. Piyasadaki 2.500–4.000 TL bandındaki cihazlarla birebir karşılaştırılmamalıdır. Ürün, aylık sadece 35 TL kiralama bedeliyle verilmektedir.

Amacım, hepinizin bu üründen haberdar olup faydalanabilmesi. Umarım işinize yarar.
Görsellerde yer alan bağlantılara ulaşmak isterseniz, ilgili linkleri aşağıya bırakıyorum.

Başvuru yapmak için Türksat Kablonet Müşteri Hizmetleri’ni arayabilirsiniz:

📞 0 850 804 44 44

Türksat Kablonet kiralık uydu, modem ve benzeri cihazlara ulaşmak için: https://www.turksatkablo.com.tr/Cihazlar#tabs-2

Detaylı ürün bilgisi sayfasına ulaşmak için: https://www.androidtv-guide.com/pay-tv-provider/turksat-tv-box/

Geekbench skorlarını görmek için: https://browser.geekbench.com/v4/cpu/search?utf8=✓&q=SDMC+KF-1500

Son düzenleme:
Şimdi benim evimde kablolu TV var. Ona ek olarak mı bu cihazı almam gerekir ?

Yoksa kablolu TV'yi iptal edip direk bu android TV yi alsam normal TV yerine izleyebilir miyim kanalları ?

Birde modem flan demişsin. Bende Netmaster Infinity 401 Modem var.

Belki 8-10 senedir aynı modem ve performansından memnun değilim. Çoklu telefon tablet ve PC bağladımı 200 Mpbs hız varsa sözde ama yavaş kalıyor.

Sen hangi modemi talep ettin ve aldın ?

Yoksa kablolu TV'yi iptal edip direk bu android TV yi alsam normal TV yerine izleyebilir miyim kanalları ?

Belki 8-10 senedir aynı modem ve performansından memnun değilim. Çoklu telefon tablet ve PC bağladımı 200 Mpbs hız varsa sözde ama yavaş kalıyor.

Hocam benim attığım o klasik uydular var ise onları iade alıyorlar senden bunu takıyorlar hem normal tv kanallarını hemde uygulamaları kullanabiliyor - izleyebiliyosun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu 2 modem var zaten üstteki var bende bunu iste bu daha yeni daha iyi bir modem @FreeSouL

1767280927671.webp

Son düzenleme:
Benim tarifede analog kablo TV var ama evde TV box gibi bir şey yok 1,5 yıl önce müşteri olmuştum sadece modem bağlamışlardı normal mi

zaten bu uzun süredir var ama ben beğenmedim sebebini bilmediğim bir şekilde 1080p üstüne çıkamıyorum

zaten bu uzun süredir var ama ben beğenmedim sebebini bilmediğim bir şekilde 1080p üstüne çıkamıyorum
Hdmi kablo ile alakalı olabilir 35 TL'lik bir üründen zaten çok bir şey beklememen lazım

Benim tarifede analog kablo TV var ama evde TV box gibi bir şey yok 1,5 yıl önce müşteri olmuştum sadece modem bağlamışlardı normal mi
Normal değil normalde aşağıda gösterdiğim 3 uydudan birini takarlar sana hiç takmamışlar boşuna kirasını ödüyorsun ara buna başvur bari verdiğin para boşuna gitmesin

Hdmi kablo ile alakalı olabilir 35 TL'lik bir üründen zaten çok bir şey beklememen lazım

Normal değil normalde aşağıda gösterdiğim 3 uydudan birini takarlar sana hiç takmamışlar boşuna kirasını ödüyorsun ara buna başvur bari verdiğin para boşuna gitmesin
Ne bilim normalde tarifede sadece kablo internet görünüyordu her eve kablonet kampanyası tarifesindeyim ama hizmetlerde kablo TV ile kablo ses açık görünüyor almadığım halde ama cihaz olarak sadece gpon modem var ekstra ücret cikarmasinlar TV'ye basvurursam

Ne bilim normalde tarifede sadece kablo internet görünüyordu her eve kablonet kampanyası tarifesindeyim ama hizmetlerde kablo TV ile kablo ses açık görünüyor almadığım halde ama cihaz olarak sadece gpon modem var ekstra ücret cikarmasinlar TV'ye basvurursam
Arayıp bilgi al o zaman hocam sor en iyisi

Tv cihazı ve yayın ücretleri uygun oluyor .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,001
Üyeler
187,914
Son üye
metza
Geri