Steam aileye adam arıyoruzz

murat eren

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
146
hepinizin mutlu yılar steam aileye 2 kişi arıyorum güzel oyunları olan ve Baldur's Gate 3 u olan birisi gelirse süper olur merak eden varsa yada gelmek istiyen yazarsa çok sevinirim

oyle pahalı oyunları aıleden oynayamazsın buyuk ıhtımalle

Rockstar Gamesin oyunları oynanmıyor Gta Rdr tarzı onun dısındada cogu oyun oynanıyor
ha oyle mı bılmıyordum
gta rdr falan aıle dahıl olmayacınca herhalde o fıyat ve ustundekıler aıle dahıl degıl dıye dusunuyordum bende

merhaba, bu aile paylasimi isini hic bilmiyordum simdiye kadar. ilgilenen arkadaslar bana da yazabilir. steam biraz zorlastirmis isleri sanirim ama bir deneyelim sansimizi.

aileye aynı ağa bağlı değilseniz üye ekleyemiyorsunuz artık eskiden di o.

aile için yapmanız gereken ailenin yöneticisinin pc sinde oturum açıp aileye davet atıp o pc de kabul etcek başka ip deyken olmuyor aynı kütüphaneyi 1 kişi kullabilir a kişisinin a b c diye oyunları olsun X kişisi a yı oynayabilir aynı anda Y kişisi b yi oynayamaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aile paylaşımı olan oyunlar mağaza sayfasında sağda konsol çapraz platform felan yazan yerde oluyor varsa

aileye birilerini alırken dikkat et çıkardıktan sonra uzun bir bekleme süresi var

bende cyberpunk bannerlord witcher3 dy2 vb oyunlar var
hepinizin mutlu yılar steam aileye 2 kişi arıyorum güzel oyunları olan ve Baldur's Gate 3 u olan birisi gelirse süper olur merak eden varsa yada gelmek istiyen yazarsa çok sevinirim

aile için yapmanız gereken ailenin yöneticisinin pc sinde oturum açıp aileye davet atıp o pc de kabul etcek başka ip deyken olmuyor aynı kütüphaneyi 1 kişi kullabilir a kişisinin a b c diye oyunları olsun X kişisi a yı oynayabilir aynı anda Y kişisi b yi oynayamaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aile paylaşımı olan oyunlar mağaza sayfasında sağda konsol çapraz platform felan yazan yerde oluyor varsa
son düzenlemeyle oyunu ayna 2 kişi de oynayabiliyormuş artık.

aileye aynı ağa bağlı değilseniz üye ekleyemiyorsunuz artık eskiden di o.
Bunu nereden duydun yada uydurdun? Kuzenim ve kız arkadaşım ekli aileme bağlılardı oyun oynadılarda

Geri