❌İndirim Bitti! Nothing CMF Phone 1 - 10.499 TL - 🔥Peşin fiyatına 6 ay taksit🔥

Uygunsuz davranış
Konu sahibi üste çıkarıp duruyor, fantezisi var heralde, kulağı güzel çınlıyordur :)
Kampanya devam ediyor. İhtiyacı olan kaçırmasın diye arada konuyu yükseltiyorum. Konu seni ilgilendirmiyorsa 3 iq beynini kullanarak başka konuya geçebilirsin.😉

Kampanya devam ediyor. İhtiyacı olan kaçırmasın diye arada konuyu yükseltiyorum. Konu seni ilgilendirmiyorsa 3 iq beynini kullanarak başka konuya geçebilirsin.😉
Konuyla ilgilenendiğim için her gördüğümde yeni mesaj var diye açıp bakıyorum ama yeni mesaj olmadığını görünce de kulağını çınlatıyorum güzel kardeşim merak etme

Annem banka filan kullanmiyor iphone 6 sı var ona alsak nasıl olur ki nfc fln gerek yok yani ona pek olsa iyi tabi de

Arkadaşlar 5 ayrı bankanın mobil uygulamasına sorunsuz giriş yaptım. E devlet ve dijital vergi dairesi uygulamasına da sorunsuz giriş yapabildim. Bu tarz uygulamalar zaten NFC yok ise kimlik bilgileri ile giriş imkanı sağlıyor. NFC özelliği olsa iyi olurmuş evet ama NFC yok ise bedavaya verseler kullanmam kafasına girmeyin. Ben s23fe cihazımdan buna geçtim. Günlük kullanımda bu cihazdan daha fazla memnun kaldım.

Uygunsuz davranış
Konuyla ilgilenendiğim için her gördüğümde yeni mesaj var diye açıp bakıyorum ama yeni mesaj olmadığını görünce de kulağını çınlatıyorum güzel kardeşim merak etme
En son kimin mesaj attığını hatırlamayacak kadar balık beyinliysen yapacak bir şey yok.

Annem banka filan kullanmiyor iphone 6 sı var ona alsak nasıl olur ki nfc fln gerek yok yani ona pek olsa iyi tabi de
Telefon 1 hafta önce elime ulaştı. Fiyatına göre gayet iyi. Merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.

Son düzenleme:
sizce hat devri ile uğraşıp öğrenci indirimi ile mi mantıklı yoksa peşin fiyata 9 taksit almak mı?

En son kimin mesaj attığını hatırlamayacak kadar balık beyinliysen yapacak bir şey yok.
Mobilden giriyorum son mesaj atanın nicki yazmıyor sadece son mesaj tarihi yazıyor. Kaldı ki forumda 186,990 tane üye var kim mesaj atmış diye aklımda mı tutacağım.
Ben de bu yüzden konuya en son ne zaman bakmıştım diye kafamda kabaca saatini hatırlıyorum, son mesajın saati de yazıyor tarihi daha yeniyse açıp konuyu okuyorum.
Sen konuyu bumplayınca son mesaj değişmediği halde orada yazan saat değişiyor beni de şaşırtıyor. E 1 değil iki değil her seferinde belki bu sefer gerçekten yeni mesaj vardır diye açıyorum ama bakıyorum yine mesaj yok yine tekrar tekrar aynı konuda aynı durumu yaşayınca ben de basıyorum kalayı çıkıyorum.

Konu altında boş muhabbet döndürseniz bu kadar kızmam boş yapmışlar der çıkarım 😤

Son düzenleme:
Aktif olarak borsayla uğraşmakta e devletten de sürekli işlem yapıyorum bir kere ihtiyaç duymadım 2 haftadır telefondaki nfc ye sorusu olan sorabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vergi indirimi 2-3 ay içinde yatacağını bilsem alacağım ama iş 6 aya falan uzayınca enflasyon falan zorluyor, kararsız kaldım
Valla usta bazıları hemen yatıyor bazısı uzuyor ben hiç beklemeden 10 çektim 6 ay taksitle

Bizimkilere telefon aldırırken bu telefon sayesinde daha üst model aldım. Normalde a36 almayı planlıyordum fakat bunun işlemcisi çok daha ucuz olmasına rağmen ufak farkla daha güçlü olunca bunu almaya karar verdim, sonra nfc olmadığı için almaktan vaz geçtim fakat a36ya daha fazla para verip sırf nfc almak için daha fazla para vermek istemedim, bizimkilerle konuşup a56 aldım :D

Bizimkilere telefon aldırırken bu telefon sayesinde daha üst model aldım. Normalde a36 almayı planlıyordum fakat bunun işlemcisi çok daha ucuz olmasına rağmen ufak farkla daha güçlü olunca bunu almaya karar verdim, sonra nfc olmadığı için almaktan vaz geçtim fakat a36ya daha fazla para verip sırf nfc almak için daha fazla para vermek istemedim, bizimkilerle konuşup a56 aldım :D
Hayırlı olsun. Gerçekten iyi bir tercih yapmışınız.

Geri