Konu sahibi üste çıkarıp duruyor, fantezisi var heralde, kulağı güzel çınlıyordurBaba bu konuyu kim bumplıyor
Konu sahibi üste çıkarıp duruyor, fantezisi var heralde, kulağı güzel çınlıyordurBaba bu konuyu kim bumplıyor
Kampanya devam ediyor. İhtiyacı olan kaçırmasın diye arada konuyu yükseltiyorum. Konu seni ilgilendirmiyorsa 3 iq beynini kullanarak başka konuya geçebilirsin.Konu sahibi üste çıkarıp duruyor, fantezisi var heralde, kulağı güzel çınlıyordur![]()
Konuyla ilgilenendiğim için her gördüğümde yeni mesaj var diye açıp bakıyorum ama yeni mesaj olmadığını görünce de kulağını çınlatıyorum güzel kardeşim merak etmeKampanya devam ediyor. İhtiyacı olan kaçırmasın diye arada konuyu yükseltiyorum. Konu seni ilgilendirmiyorsa 3 iq beynini kullanarak başka konuya geçebilirsin.![]()
En son kimin mesaj attığını hatırlamayacak kadar balık beyinliysen yapacak bir şey yok.Konuyla ilgilenendiğim için her gördüğümde yeni mesaj var diye açıp bakıyorum ama yeni mesaj olmadığını görünce de kulağını çınlatıyorum güzel kardeşim merak etme
Telefon 1 hafta önce elime ulaştı. Fiyatına göre gayet iyi. Merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.Annem banka filan kullanmiyor iphone 6 sı var ona alsak nasıl olur ki nfc fln gerek yok yani ona pek olsa iyi tabi de
Mobilden giriyorum son mesaj atanın nicki yazmıyor sadece son mesaj tarihi yazıyor. Kaldı ki forumda 186,990 tane üye var kim mesaj atmış diye aklımda mı tutacağım.En son kimin mesaj attığını hatırlamayacak kadar balık beyinliysen yapacak bir şey yok.
vergi indirimi 2-3 ay içinde yatacağını bilsem alacağım ama iş 6 aya falan uzayınca enflasyon falan zorluyor, kararsız kaldımÖğrenci olsaydım vergi indirimiyle alırdım.
Valla usta bazıları hemen yatıyor bazısı uzuyor ben hiç beklemeden 10 çektim 6 ay taksitlevergi indirimi 2-3 ay içinde yatacağını bilsem alacağım ama iş 6 aya falan uzayınca enflasyon falan zorluyor, kararsız kaldım
Hayırlı olsun. Gerçekten iyi bir tercih yapmışınız.Bizimkilere telefon aldırırken bu telefon sayesinde daha üst model aldım. Normalde a36 almayı planlıyordum fakat bunun işlemcisi çok daha ucuz olmasına rağmen ufak farkla daha güçlü olunca bunu almaya karar verdim, sonra nfc olmadığı için almaktan vaz geçtim fakat a36ya daha fazla para verip sırf nfc almak için daha fazla para vermek istemedim, bizimkilerle konuşup a56 aldım![]()