Secuzi LIG-3601 Gamepad 1227 TL

Reaksiyon skoru
46
https://www.hepsiburada.com/lig-3601-tum-platformlarla-uyumlu-gamepad-joystick-p-HBCV0000A0PKAZ?magaza=secuzi&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.md:pricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.8.6

Sepette %8 indirim + kupon kontrol edin

Ekran görüntüsü 2026-01-02 135001.webp

daha geçen 1350'ye almıştım sağlık olsun güzel gamepad gamepower force rgb olanını kullanıyorum

sizce bu mu yoksa gamepower force rgb mi ?

Kullanan arkadaş var mı nasıl alınır mı? Bilgilendiriseniz sevinirim.

fc26 için iyi midir logitech kullanıyorum bozulmaya başladı

Bu site hakkında oldukça fazla şikayet var bence bu siteden herhangi bir şey alınmaz.
Ben siteden klavye ve Hepsiburada kendi mağazaları üzerinden gamepad aldım sorun yaşamadım. Genelde insanlar sorun yaşamayınca bunu yazmıyorlar. Daha çok sorunlar yazılıyor. Ayrıca direkt hedef göstermek istemem ama bu forumda marka hesapları çok var. Ara sıra yapılan reklamlardan bile anlayabilirsiniz. Başka firmaları karalama da yapabiliyorlar. Ben tamamen kendi kullandığım bir site ve indirimleri paylaşıyorum. Veya insanların çok aldığı ve sorun yaşamadığı ürünleri. Alıp almamak tamamen kullanıcı nezdinde.

Fiyatlar iyi ve EasySMX distribütörü bu firma. Firma çok yetersiz katılıyorum. Sitenin de kendi sorunları var. Biraz daha arayüzü falan adam etse, sosyal medya ve videolara para ayırsa aslında güven kazanır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fc26 için iyi midir logitech kullanıyorum bozulmaya başladı
Hall effect içeren her kol Logitech'in kollarından iyidir. Malzeme kalitesi olarak PS ve Xbox yanaşmasa bile o kollarda hall effect olmadığından drift oluyor. Bu yüzden hall effect sensörlü bu kollar, donanım olarak orijinal Xbox ve PS gamepadinden de iyi kalıyor.

Geri