MERHABALAR ÖNCELİKLE 1000 TL CİVARI KLAVYE ARIYORUM ALDIĞIM ÜRNLER GENEL OLARAK BOZUK VEYA BİR SORUNLA KARŞILAŞTIĞIM İÇİN ÇOK BİR BÜTÇE AYIRMAK İSTEMİYORUM BENİ ÜZMİCEK BU CİVARLARDA KLAVYE ARIYORUM REKABETÇİ OYUNLAR OYNUYORUM GENEL OLARAK
BİRAZ GEÇ BAKABİLDİM AMA ÇOK SAĞOL YARDIMCI OLDUĞUN İÇİN BU KADAR DETAYLI Bİ SEN SENDEN GÖRDÜMHot-swap yok ama manyetik switch içeriyor. Düz red switch klavyelerden daha uzun ömürlü olacaktır.
Veya %60 olarak Havit klavyeleri de alınabilir. Ama manyetik switch bu fiyata çok daha mantıklı.
Boyutu uygun gelmediyse ise şunlara bakın. Red switch %75 klavyeler.
![]()
Gamepower Overlord Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Overlord Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Overlord Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.080,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Membran %100 klavyeler:
gamepower lyra rgb ye de bakabilirsin yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum bir sıkıntısı yok
SAĞOL AKLIMDA BULUNUR GÜZEL ÖNERİ İÇİNgamepower lyra rgb ye de bakabilirsin yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum bir sıkıntısı yok
BU MARKAYI HİÇ BİLMİYORUM AMA ÖNERİ İÇİN SAĞOL
Gamepower'dan daha iyi bir marka onu söyleyeyim.BU MARKAYI HİÇ BİLMİYORUM AMA ÖNERİ İÇİN SAĞOL
Havit Gamenote KB870L RGB Blue Switch Mekanik Oyuncu KlavyesiMERHABALAR ÖNCELİKLE 1000 TL CİVARI KLAVYE ARIYORUM ALDIĞIM ÜRNLER GENEL OLARAK BOZUK VEYA BİR SORUNLA KARŞILAŞTIĞIM İÇİN ÇOK BİR BÜTÇE AYIRMAK İSTEMİYORUM BENİ ÜZMİCEK BU CİVARLARDA KLAVYE ARIYORUM REKABETÇİ OYUNLAR OYNUYORUM GENEL OLARAK
Bavulcu firması, firma size ait değilse açıkcası üretim tarafında Gamepower'a güvenirdim. Blueforce alacağım ₺700 çekip şunu alırım yani hepsi yay sesli dandik ürünler olacaktır.Gamepower'dan daha iyi bir marka onu söyleyeyim.