soul
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,171
evet 2 gün sonra gelmiştiHocam bende steam bakiye almayi dusunuyorum size paranizi yolladilar mi acaba
evet 2 gün sonra gelmiştiHocam bende steam bakiye almayi dusunuyorum size paranizi yolladilar mi acaba
15 ine kadarHala devam ediyor mu?
tl kart ile dün 10 dolar bakiye aldım beklemedeyim.Aga 4 5 gün oldu steam 10 dolar cüzdan yükledim geri vermediler var mı bir bilgi
Kampanyaya katıldıysan ve şartlardaki kartı kullanıyorsan gelir bende troy olduğu için olmadı sonra MasterCard sipariş verdim bunlar play TL card gönderdi meğersem gecmiyormuş oyunları iade etmek zorunda kaldımAga 4 5 gün oldu steam 10 dolar cüzdan yükledim geri vermediler var mı bir bilgi
Gerekli şekilde yaptım ama iade olmadı harcamada hala bekleyen provizyon gözüküyorKampanyaya katıldıysan ve şartlardaki kartı kullanıyorsan gelir bende troy olduğu için olmadı sonra MasterCard sipariş verdim bunlar play TL card gönderdi meğersem gecmiyormuş oyunları iade etmek zorunda kaldım
Kampanyaya da kazandınız ibaresi gözüküyor muGerekli şekilde yaptım ama iade olmadı harcamada hala bekleyen provizyon gözüküyor
İlla visa mi olacak yaniKampanyaya katıldıysan ve şartlardaki kartı kullanıyorsan gelir bende troy olduğu için olmadı sonra MasterCard sipariş verdim bunlar play TL card gönderdi meğersem gecmiyormuş oyunları iade etmek zorunda kaldım
yaş ile ilgisi yok.bu kampanya bende hiç gözükmedi nedense. 2 tane world kredi kartım var biri visa diğeri mastercard logolu. Acaba yaşa göre mi veriyor yoksa troy kartlar için mi troy kart olsa steamde troy kart geçmiyor diye biliyorum
Ya visa ya MasterCard Steamden alışveriş yapabilmenin iki seçeneği sadece bunlarİlla visa mi olacak yani
EvetKampanyaya da kazandınız ibaresi gözüküyor mu
Evet ama 0 tl gösteriyor daha