ne kadar vakit oldu düşüreli dostum kısa süre olduysa olmaması çok normal belli bir zaman geçtiğinde güncelleniyor çünkü limitler iş bankası bana k.k vermiyordu geçen denedim öylesine 66.4k k.k verdi mesela2 kredi kartım vardı birinin limiti 400 bin diğeri 20 bin, 400 bin olanı 30 bine düşürmeme rağmen diğerinin limitini 60 binden yukarıya çıkarmıyorum. Şubeye gidersem çözülür mü?
hocam şubeye gidip boş vaktinizde bir sorun derlerse maaş bordrosu vesaire lazım getirin ibraz edin o şekilde başvurunu yaparsın 1-2 güne güncellenmiyor limitler çünkü1-2 gündür düşürdüm, bordrom işe yarar mı acaba 110 civarı bir gelirim var
limit konusunda bana göre en iyisi garanti yükseltmek istediğinde şubeye bordro iletiyorsun başvurunu yapıp sorun yaşanmaması halinde hemen yükseliyorTamamdır teşekkür ederim
Aslinda şuan eğitim ödemesi için Halk bankasının bir kampanyası olduğu için tercih ettim, iş bankasında olmasından memnundumlimit konusunda bana göre en iyisi garanti yükseltmek istediğinde şubeye bordro iletiyorsun başvurunu yapıp sorun yaşanmaması halinde hemen yükseliyor
evet sistemde de güncellenmesi gerekiyor müşteri hizmetleri ile görüşüp detay alabilirsin limit düşümü yaptıktan sonra 1 ay içinde tekrar deneyin diyorlar çoğu zamanAslinda şuan eğitim ödemesi için Halk bankasının bir kampanyası olduğu için tercih ettim, iş bankasında olmasından memnundum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Doğru mu anladım limit düşümü sisteme düşerse, bordromla beraber limiti alabilirim
Düşürmeseydin keşke, artık kolay kolay yüksek limit vermiyorlar.2 kredi kartım vardı birinin limiti 400 bin diğeri 20 bin, 400 bin olanı 30 bine düşürmeme rağmen diğerinin limitini 60 binden yukarıya çıkarmıyorum. Şubeye gidersem çözülür mü?
Düşünemedim maalesefDüşürmeseydin keşke, artık kolay kolay yüksek limit vermiyorlar.
Gelirimi gosterirsem bile alamaz mıyım?Düşürmeseydin keşke, artık kolay kolay yüksek limit vermiyorlar.