Kredi limitimi yükseltemiyorum

Galeyan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
88
2 kredi kartım vardı birinin limiti 400 bin diğeri 20 bin, 400 bin olanı 30 bine düşürmeme rağmen diğerinin limitini 60 binden yukarıya çıkarmıyorum. Şubeye gidersem çözülür mü?

kendi kendine yükselir o zaten gelirinin 4 katını alabiliyorsun normal şartlarda

2 kredi kartım vardı birinin limiti 400 bin diğeri 20 bin, 400 bin olanı 30 bine düşürmeme rağmen diğerinin limitini 60 binden yukarıya çıkarmıyorum. Şubeye gidersem çözülür mü?
ne kadar vakit oldu düşüreli dostum kısa süre olduysa olmaması çok normal belli bir zaman geçtiğinde güncelleniyor çünkü limitler iş bankası bana k.k vermiyordu geçen denedim öylesine 66.4k k.k verdi mesela

düşürmene rağmen yine zamanla kendi kendine artar 1 ay içinde anında yükseltemezsin

1-2 gündür düşürdüm, bordrom işe yarar mı acaba 110 civarı bir gelirim var

1-2 gündür düşürdüm, bordrom işe yarar mı acaba 110 civarı bir gelirim var
hocam şubeye gidip boş vaktinizde bir sorun derlerse maaş bordrosu vesaire lazım getirin ibraz edin o şekilde başvurunu yaparsın 1-2 güne güncellenmiyor limitler çünkü

hocam şubeye gidip boş vaktinizde bir sorun derlerse maaş bordrosu vesaire lazım getirin ibraz edin o şekilde başvurunu yaparsın 1-2 güne güncellenmiyor limitler çünkü
Tamamdır teşekkür ederim

Tamamdır teşekkür ederim
limit konusunda bana göre en iyisi garanti yükseltmek istediğinde şubeye bordro iletiyorsun başvurunu yapıp sorun yaşanmaması halinde hemen yükseliyor

limit konusunda bana göre en iyisi garanti yükseltmek istediğinde şubeye bordro iletiyorsun başvurunu yapıp sorun yaşanmaması halinde hemen yükseliyor
Aslinda şuan eğitim ödemesi için Halk bankasının bir kampanyası olduğu için tercih ettim, iş bankasında olmasından memnundum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doğru mu anladım limit düşümü sisteme düşerse, bordromla beraber limiti alabilirim

Aslinda şuan eğitim ödemesi için Halk bankasının bir kampanyası olduğu için tercih ettim, iş bankasında olmasından memnundum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doğru mu anladım limit düşümü sisteme düşerse, bordromla beraber limiti alabilirim
evet sistemde de güncellenmesi gerekiyor müşteri hizmetleri ile görüşüp detay alabilirsin limit düşümü yaptıktan sonra 1 ay içinde tekrar deneyin diyorlar çoğu zaman

Tamamdır teşekkür ederim

Düşürmeseydin keşke, artık kolay kolay yüksek limit vermiyorlar.

Geri