Steam'den 25 dolara ne alınmalı?

Antlers

80+
Reaksiyon skoru
28
Öncelikle herkese merhaba, dün Steam'den Baldur's Gate 3 aldım fakat türün bana hitap etmediğini düşünüp iade ettim bugün ise 25 dolarla RDR2 ve Mount and Blade 2 Bannerlord almayı düşünüyorum. Mount and Blade Warband'da 200 saatim var en sevdiğim oyunlardan biri. Sizce bu bütçeye ne almalıyım?

Öncelikle herkese merhaba, dün Steam'den Baldur's Gate 3 aldım fakat türün bana hitap etmediğini düşünüp iade ettim bugün ise 25 dolarla RDR2 ve Mount and Blade 2 Bannerlord almayı düşünüyorum. Mount and Blade Warband'da 200 saatim var en sevdiğim oyunlardan biri. Sizce bu bütçeye ne almalıyım?
ben bg 3'ü 2025 bası alıp iade etmiştim şimdi bi daha aldım güzelmiş beğendim. Ama rdr 2 varken alınmaz

dmc 5 , arkham collection , biraz daha koyarsan uncharted da güzel olabilir. ben dmc 5 ve detroit alırdım

hiçbir şey alma CS Major kapsülleri 25 cent'e düştüğünde 100 tane alırsın sonra pazardan kaldırılmasını bekle en az iki katına çıkıyor doğru kapsülleri alırsan, sonra o parayla da RDR2, Rust, ETS ne bulursan al (yatırım tavsiyesi değildir, herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum)

Geri