Öneri Razer Kablosuz Klavye Önerisi 10.000 TÜRK Lirası

Ben bilmiyorum şimdi 2 markayı da burada sizden gördüm duydum ilk defa ama şimdi düz bir şekilde bakınca 3600 mah batarya ve 1.000 hz raporlama var diğer tarafta 8.000 mah ve 8.000 hz raporlama var ben mi yanlış taraftan bakıyorum bilmiyorum
PCB ve Switch olarak iyi modeller değil W75/60. Chilkey her konuda W75/60'dan daha iyi bir klavye. mAh olarak güldürmediyse alttaki daha iyi.

Birde W75/60 kablolu klavyeler. Manyetik switch onlar ve Manyetik switchte kablolu kullanım zorunlu gibi bir şey.

PCB ve Switch olarak iyi modeller değil W75/60. Chilkey her konuda W75/60'dan daha iyi bir klavye. mAh olarak güldürmediyse alttaki daha iyi.

Birde W75/60 kablolu klavyeler. Manyetik switch onlar ve Manyetik switchte kablolu kullanım zorunlu gibi bir şey.
Doğrudur ama şu stoklara girerse çok pis kafama yattı
https://wraithesports.com/products/...vye-manyetik-switch-he?variant=49296556196033

Ya bu markalar nerden kimden çıktı yazılım garanti vs konuları iyi mi ben anlamadım ama bambaşka markalar isimler atıyonuz bana çıtırdan bi özet geçin valla çorba oldu kafam

Bu klavyeler wraithin ithal ettiği genellikle gateron jade ya da gateron jade pro switch kullanılan analog switch custom klavyeler, uzun yıllar götürür seni ama kablosuz sevdandan vazgeç. Razer alacaksan hunstman v3 pro ya da Steelseries Apex pro al geç.

kulaklıkta bu birleşim yerindeki plastik çok sağlam değil. dikkatli kullanmazsan çatlıyor ve kırılıyor. internette çok fazla konu var forumlarda

Bu klavyeler wraithin ithal ettiği genellikle gateron jade ya da gateron jade pro switch kullanılan analog switch custom klavyeler, uzun yıllar götürür seni ama kablosuz sevdandan vazgeç. Razer alacaksan hunstman v3 pro ya da Steelseries Apex pro al geç.
Teşekkür ederim ilgin ve yardımın için şöyle bi düşündüm razer blackwidow v4 pro alsam hem senin dediğin gibi kronik bir sorunu yaşıcam belki hem de 8k hz için yine masada dana gibi kablo olucak madem kablodan kurtulamıcam o zaman wraith w75 v2 alırım ya da ona benzer kırmızı bi klavye şimdi de kırmızı klavyeye takıldım geçmiş olsun bana pwnage zenblade 65 v2 nyomi edition stokta olsa onu alıcaktım aslında çok pis içimde kaldı 2.elde yok zaten 0

Bu wraithin sitesinde satılan bütün 8k yazan klavyelere fake diyolar testlerde 1k çıkıyo diyolar doğru mu gerçekten iyi mi oradaki klavyeler yine kafamızı karıştırdılar ya ya sabır :PeepoLeave:

Bu wraithin sitesinde satılan bütün 8k yazan klavyelere fake diyolar testlerde 1k çıkıyo diyolar doğru mu gerçekten iyi mi oradaki klavyeler yine kafamızı karıştırdılar ya ya sabır :PeepoLeave:
Driver'dan 8000 hz yapınca olur 8000 hz. 1000 hz çıkması imkansız.

kral yazıyor 8k da sistemin vermesi için minimum 7800x3d falan gerekiyor ayrıca 8k çok stabil çalışmıyor zenblade65 ve finalmouse ulx için 1k olarak kullanıyorum şahsi fikrim 8k işi tamamen kolpa dediğin bütçelerde gateron jade pro alüminyum kasalı herhangi bir klavye memnun eder
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca öneri olarak da ying 63/75 zenblade 65 chilkey slice 68/75 atk rs6 atk hex80 önerebilirim bence buradaki en fp ürün atk rs6 hepsi birbirine benzer ürünler ayrıca wooting 60he v2 yd çıktı trye de birkaç aya gelir onu da bekleyebilirsin ben onu bekliyorum

Driver'dan 8000 hz yapınca olur 8000 hz. 1000 hz çıkması imkansız.
Bilmiyorum balon diyorlar gerçek bir testi ve incelemesi var mı ki acaba bu durumu gösteren ne bilim valla vakit yok inceleyemiyorum eskisi gibi
kral yazıyor 8k da sistemin vermesi için minimum 7800x3d falan gerekiyor ayrıca 8k çok stabil çalışmıyor zenblade65 ve finalmouse ulx için 1k olarak kullanıyorum şahsi fikrim 8k işi tamamen kolpa dediğin bütçelerde gateron jade pro alüminyum kasalı herhangi bir klavye memnun eder
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca öneri olarak da ying 63/75 zenblade 65 chilkey slice 68/75 atk rs6 atk hex80 önerebilirim bence buradaki en fp ürün atk rs6 hepsi birbirine benzer ürünler ayrıca wooting 60he v2 yd çıktı trye de birkaç aya gelir onu da bekleyebilirsin ben onu bekliyorum

Zendblade 65 nyomi edition gelmediği sürece alasım gelmiyo... rs6 atk aklıma yatıyo ama kırmızı istiyorum bir yandan kafam karışık wooting 60he v2 bu kaça gelir ki acaba bunlardan farkı ne olacak

Geri