Seher Yıldızı Pamuk Atlet 50 TL

Ne yapalim mesela? Burada her indirim olan urunu sorgusuz sualsiz alalim mi? Ben insanlar aldiktan sonra rahatsiz olabilecekleri bir durum hakkinda bilgilendirme yaptim. Sen bence yukarda ki yorumu bir daha oku.
Hocam troller çok fazla var sadece istediklerini duymak istiyorlar ondan dolayı görmemezlikten gelin, bilgilendirme için teşekkürler.

Hocam troller çok fazla var sadece istediklerini duymak istiyorlar ondan dolayı görmemezlikten gelin, bilgilendirme için teşekkürler.

Ne trollü kardeş X mi burası atlet paylaştık. Banane istersen git tanesi 1000 liraya Calvin Klein al giy. 50 liraya seher yıldızı buldum atıyorum adam troll yazmış. Anlamadığınız nokta şu, 50 lira atlet. Onun yerine şunu alırım dediğiniz ürünleri niyeyse fırsat konularında paylaştığınızı görmüyoruz? Herkesin bütçesi hesabı kitabı farklı.

Ne trollü kardeş X mi burası atlet paylaştık. Banane istersen git tanesi 1000 liraya Calvin Klein al giy. 50 liraya seher yıldızı buldum atıyorum adam troll yazmış. Anlamadığınız nokta şu, 50 lira atlet. Onun yerine şunu alırım dediğiniz ürünleri niyeyse fırsat konularında paylaştığınızı görmüyoruz? Herkesin bütçesi hesabı kitabı farklı.
Millet kondom paylaşıyor onun altına yazmıyorsunuz bu kadar bak işine dostum, platformda sadece teknolojik ürünlere ait sıcak fırsatlar paylaşılmıyor işine yarayan alır geçer senin kadar düşünmez :D

3 adet altım 6lı 900 tl

Genis bogazli kiyafet giyiyorsaniz tutku alin. Seher atletleri yaka icinde gorunuyor.
bu bılgı ıcın cok tesekkur ederım benımde gıydıgım atletler bellı oluyordu o beyaz kısım artık dıkkatlı olucam ve atlet hakkında yenı bır bılgı edındım cok ıyı oldu.

Geri