IPhone 13 Şarj aleti önerisi

Kemowee

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
347
Bütçe
2000
Herkese merhabalar;

iPhone 13 bataryaya zarar vermeksinizin iyi bir şarj aleti arıyorum. Mevcut orjinal şarj aletinin kablosu kırıldığından artık kullanamıyorum, adaptör sağlam. Orjinal adaptörüne uygun bir kablo önerisi de olur, sıfırdan hem adaptörlü hem kablolu önerilere de açığım.

İyi forumlar.

Herkese merhabalar;

iPhone 13 bataryaya zarar vermeksinizin iyi bir şarj aleti arıyorum. Mevcut orjinal şarj aletinin kablosu kırıldığından artık kullanamıyorum, adaptör sağlam. Orjinal adaptörüne uygun bir kablo önerisi de olur, sıfırdan hem adaptörlü hem kablolu önerilere de açığım.

İyi forumlar.
en iyisi orijinal kablo ve adaptör hocam

herhangi bilindik bir markanın orj adaptörü yeterli hocam. xiaomi-oppo-tecno gibi markalar hariç.
ben honor 67w laptopumun şarj aletini kullanıyorum direkt orj olarak algılıyor zaten pil sağlığım da halen 100

Herkese merhabalar;

İyi forumlar.
spigen orijinal karışık kullanıyorum 1 senedir sorun yaşamadım

en iyisi orijinal kablo ve adaptör hocam
Hocam internetten direkt orjinal iPhone 13 güç adaptörü ve kablosu yazınca çıkıyor sanırım ordan devam et mi diyosun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buna da bakacağım kral orjinal adaptör ve kablosunun fiyatıyla bunun arasında baya fark var ama bunun da yorumları çok iyi.

herhangi bilindik bir markanın orj adaptörü yeterli hocam. xiaomi-oppo-tecno gibi markalar hariç.
ben honor 67w laptopumun şarj aletini kullanıyorum direkt orj olarak algılıyor zaten pil sağlığım da halen 100
Kablo çok da sıkıntı değil mi diyosun yani

spigen orijinal karışık kullanıyorum 1 senedir sorun yaşamadım
Tamamdır başkan bir arkadaş da spigen önermiş onu aldım listeye

Hocam internetten direkt orjinal iPhone 13 güç adaptörü ve kablosu yazınca çıkıyor sanırım ordan devam et mi diyosun

Buna da bakacağım kral orjinal adaptör ve kablosunun fiyatıyla bunun arasında baya fark var ama bunun da yorumları çok iyi.

Spigen alabilirsin.

Kralsın çok teşekkür ederim linkler için :)

Spigen alabilirsin.
Tamamdır hocam %90 spigen alıcam herkes öneriyor çünkü teşekkürler <3

kabloyu bimden vs almadığınız sürece sıkıntı yok hocam. yine de bilindik duyulduk markalardan almak lazım. ben orj kablo kullanıyorum ama bazen acil olduğu zamanlar rastgele bulduğum kabloları da takıyorum.

Spigen ile macbook şarj ediyorum arada bir sorun yaşamadım spigen adaptörleri güzeldir öneririm

kabloyu bimden vs almadığınız sürece sıkıntı yok hocam. yine de bilindik duyulduk markalardan almak lazım. ben orj kablo kullanıyorum ama bazen acil olduğu zamanlar rastgele bulduğum kabloları da takıyorum.
Takıntınız varsa mfi sertifikalı kablo alın apple onaylı o kablolar ama biraz pahalıdır

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim dönüşlerin için :)

Spigen ile macbook şarj ediyorum arada bir sorun yaşamadım spigen adaptörleri güzeldir öneririm

Takıntınız varsa mfi sertifikalı kablo alın apple onaylı o kablolar ama biraz pahalıdır
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için :)

Son düzenleme:
Ben orjinal adaptörün iç devresini çok iyi biliyorum ve ben alacak olsam 200den fazla vermem içi bomboş hiçbir şey yok sadece elektrik veriyor sırf orjinal diye alınmaz (bende orjinal samsung var onun yerine bunun 30w versiyonunu kullanıyorum çok daha iyi)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,929
Üyeler
187,591
Son üye
ADİGE-60
Geri