DLSS 4.5 ÇIKTI DRİVER YAYINLANDI

Bu yuzden 5070 alınır mı?
nvdia kaliteyi arşa çıkarırsa kayıpsız verirse 5070 alınabilir illaki görmemiz lazım yeni 2.gen transformer ne vaad ediyor 4.5 ile kalite ne derece arttı görmemiz lazım

ghosting mevzusunu çözmeleri gerekiyordu biraz. bakalım ne kadar çözebilmişler.

Olay 6x değil ama 4x için düzgün bir gecikme yakalanırsa süper olur. Ayrıca bütün olay yapay zekaya dönmüşken sırf tükürdüklerini yalamamak için alt serilere FG getirmiyorlar. Teknolojik olarak 2xxx ve 3xxx serisine FG gelmemesinin hiçbir sebebi yok.

Nvdia yayını izliyordum Hintli abiler ingilizcesi fena baydı AMD ye gecicektim varmı kayda değer bişi

4050 li laptopta 2x frame gen denediğimde oyun oynanmayacak seviyede input lag yapıyordu. Lag' ın hissedilmeyecek seviyede olması için sanırım şöyle bi 100 fps kendi vermesi lazım ki üstüne frame gen açabilelim. O zaman da çok anlamı kalmıyor. Yani 500 hz monitörün sınırını zorlamak dışında faydalı bir kullanım amacı var mı? Çok uzun deneme şansım olmadı ama düzenli kullananlar var mı bu özelliği uygun kullanım nasıl olmalı?
Yapay karelerin suyunu çıkardılar iyice.

4050 li laptopta 2x frame gen denediğimde oyun oynanmayacak seviyede input lag yapıyordu. Lag' ın hissedilmeyecek seviyede olması için sanırım şöyle bi 100 fps kendi vermesi lazım ki üstüne frame gen açabilelim. Çok uzun deneme şansım olmadı ama düzenli kullananlar var mı bu özelliği uygun kullanım nasıl olmalı?
Yapay karelerin suyunu çıkardılar iyice.
kemiksiz bi 60 alman lazım diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,113
Üyeler
187,627
Son üye
user392871
Geri