Hocam ben 2024'te almıştım, 150 VP vermişti.Hawk koltuk alıp yorum yapana riot point veriyormuş bu ne kadar bilen daha önce alan var mı
Çok vermişler bu neymiş bunun için değmez bileHocam ben 2024'te almıştım, 150 VP vermişti.
Ahahaha valla ben de daha çok bekliyordum ama bu çıktı zaten valoyu falan sallayalı yıl oldu akıl ve ruh sağlığın için bırak kardeşim böyle oyunlarıÇok vermişler bu neymiş bunun için değmez bile
Ben de oynamıyorum 1 yıldır zaten. 1 2 hafta önce bir arkadaşımın isteğiyle rankedda trollemek için başladık tekrarAhahaha valla ben de daha çok bekliyordum ama bu çıktı zaten valoyu falan sallayalı yıl oldu akıl ve ruh sağlığın için bırak kardeşim böyle oyunları![]()
Çok vermişler ama 2024 te belki farklı olabilir ayrıca şuan öyle bir kampanya göremedim sitesinde amaHocam ben 2024'te almıştım, 150 VP vermişti.
Yani sonuç itibariyle o zamanki skinlerin VP'si daha düşüktü şu an daha yüksektir ve Hawk bunu düşünerek verdiği hediyeyi de artırmış olabilir 200-250 VP bantlarınaÇok vermişler ama 2024 te belki farklı olabilir ayrıca şuan öyle bir kampanya göremedim sitesinde ama
Dilenci bile kabul etmezHawk koltuk alıp yorum yapana riot point veriyormuş bu ne kadar bilen daha önce alan var mı