İphone 16 alınır mı?

emreBeoa

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,285
Bütçe
60000
Kendime almayacağım özellikle iphone takıntısı olan bir arkadaşıma bakıyoruz ikinci el düşünmüyoruz.
Alınır mı sizce? İphonlarla aram o kadar uzak ki bilemedim sormak istedim.

iphone 17ye para çıkmıyorsa yapacak bir şey yok, önünde çok seçenek de yok zaten.

Kendime almayacağım özellikle iphone takıntısı olan bir arkadaşıma bakıyoruz ikinci el düşünmüyoruz.
eger iphone takıntısı varsa elinde bir iphone cihaz vardır takas destegi veren yerlerden takasa verin daha ucuza alın

Apple kadar çöp bir marka ömrümde görmedim ya.

eger iphone takıntısı varsa elinde bir iphone cihaz vardır takas destegi veren yerlerden takasa verin daha ucuza alın
11i var da muhtemelen kardeşine bırakır diye tahmin ediyorum söylerim

11 var da muhtemelen kardeşine bırakır diye tahmin ediyorum söylerim
eger takas vermek isterse media markt ve hepsiburada çok iyi para veriyor eski tele

ben takas destegi ile kendime iphone 16e aldım elimde iphone se 2020 64 gb vardı se 2020 ye 7000 verdi telefon 31 bine geldi

eger takas vermek isterse media markt ve hepsiburada çok iyi para veriyor eski tele

ben takas destegi ile kendime iphone 16e aldım elimde iphone se 2020 64 gb vardı se 2020 ye 7000 verdi telefon 31 bine geldi
Tam se2 ne kadar alırlar diye soracaktım siz cevapladınız.
Ama emin olmak istedim Sürümü 16.2 pili %72 seviyesinde 64GB se2 ye ne kadar verirler? Kozmetik 10/10

17 alabiliyorsa bütçeyi zorlasın kesinlikle değer ama 16 da güzel cihaz genel olarak memnunum şahsen parasının hakkını veriyor diye düşünüyorum.

60kya bunu alacağına 85kya 26u alırsın 512 gb

12800 veriyor hb tahmini çok kayıp oluyor mu ellerine ulaştıklarında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

60kya bunu alacağına 85kya 26u alırsın 512 gb
sen yorum yapma gözünü seveyim :3

Tam se2 ne kadar alırlar diye soracaktım siz cevapladınız.
Ama emin olmak istedim Sürümü 16.2 pili %72 seviyesinde 64GB se2 ye ne kadar verirler? Kozmetik 10/10
Bende pil 81 di sürümü 18 in sonu idi 7000 e verdim Hepsiburada dan sorgulayın ben hb den aldım

12800 veriyor hb tahmini çok kayıp oluyor mu ellerine ulaştıklarında

sen yorum yapma gözünü seveyim :3
2.elden bakın hocam piyasada ne kadara gidiyor eğer 500-1000 tl oynuyorsa agız etmeye beklemeye deymez satılması zor olacağı için tertemiz vermek geçmek en mantıklısı

17 daha mantıklı bence 15 ile 16nın bi farkı yok gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,806
Üyeler
187,735
Son üye
vaxn99
Geri