Stranger Things Oyunculuk

Saturn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,029
5.sezonu izliyeyim dedim yemin ederim öyle rezalet geliyor ki oyunculukları hele ki şu baştaki kıvırcık mike çile şunları ekranda izlemek .Aynı zamanda The Boys izliyorum bir ordaki oyunculuklara bakıyorum bir bunlara biri allahın lütfü biri allahın cezası.Benim gibi düşünenler var mı

Ekler

• Stranger-Things-Finn-Wolfhard-010125-37696531baee4281bbb1a5ac863c22dc.webp
    Stranger-Things-Finn-Wolfhard-010125-37696531baee4281bbb1a5ac863c22dc.webp
    106.4 KB · Hit: 31
  • attachment-will-byers.webp
    attachment-will-byers.webp
    25.1 KB · Hit: 30
  • 1356979-750880127.webp
    1356979-750880127.webp
    76.6 KB · Hit: 30
Miketaki öyle bir oyunculuk ki adamın annesi hastaneye kaldırılıyor endişe bile etmiyor adamın umrunda değil. Bu willde güç kazandı sandık bunlar el ile kesicekler vecnayı gittiler Joyce a kestirdiler kafayı yicem kadının hiçbir rolü yok.

benim kafa hala vecnayı çok iyi gösterip 4. sezondan daha güçsüz olması olayını aşamıyorum çöp final

Miketaki öyle bir oyunculuk ki adamın annesi hastaneye kaldırılıyor endişe bile etmiyor adamın umrunda değil. Bu willde güç kazandı sandık bunlar el ile kesicekler vecnayı gittiler Joyce a kestirdiler kafayı yicem kadının hiçbir rolü yok.
yemin ederim forumdan birini koy şundan daha iyi oynardı

yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum. Bu oyuncuların oyunculuğu madem kötü arkadaşlarım nasıl bunun finalinde ağlıyorlar zevkleri mi yok? Yoksa size göre mi kötü oyunculukları? Vallahi bilmediğimden soruyorum.
yemin ederim forumdan birini koy şundan daha iyi oynardı
benim kafa hala vecnayı çok iyi gösterip 4. sezondan daha güçsüz olması olayını aşamıyorum çöp final
5.sezonu izliyeyim dedim yemin ederim öyle rezalet geliyor ki oyunculukları hele ki şu baştaki kıvırcık mike çile şunları ekranda izlemek .Aynı zamanda The Boys izliyorum bir ordaki oyunculuklara bakıyorum bir bunlara biri allahın lütfü biri allahın cezası.Benim gibi düşünenler var mı

Eyaletteki tüm polislere tek atan bir adam şişko bir çocuğa yeniliyor bir tık hüsran oldu bu sezon halbuki severek izliyordum.

yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum. Bu oyuncuların oyunculuğu madem kötü arkadaşlarım nasıl bunun finalinde ağlıyorlar zevkleri mi yok? Yoksa size göre mi kötü oyunculukları? Vallahi bilmediğimden soruyorum.
ya yok bir tane kızın babası var o adam iyi oyuncu diğerleri paso osura osura ağlamışlar duygusallık 0 sadece sevdiklerinden ağlamışlardır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eyaletteki tüm polislere tek atan bir adam şişko bir çocuğa yeniliyor bir tık hüsran oldu bu sezon halbuki severek izliyordum.
adam köpekleri yönetiyor ediyor şişko çocuğun çekmesine yeniliyor harbi büyük saçmalık

En son Metallica konserinden sonra bıraktım. Iyiki de bırakmışım. Çok fazla şikayet okudum final sezonuyla ilgili.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,315
Üyeler
187,486
Son üye
Maisyh
Geri