30 euro gümrük muafiyeti tamamen kaldırıldı

Eveet hayırlı olsun, bundan sonra bunu bilen ithalatçı ağalarımızdan 1 e aldıkları şeyi 100 e almakla değil 1000 e almakla kurtulacağız. Tamamen kaldırıldı muafiyet sınırı.
açılan 10. konu falan heralde

Anasayfa da görmedim açtım ithalatçı mısın kanka neden rahatsız oldun?
sabahtan beri 5 6 tane konuyu sırf kendim gördüm o yüzden yazdım baya battı heralde sana yazmam

sabahtan beri 5 6 tane konuyu sırf kendim gördüm o yüzden yazdım baya battı heralde sana yazmam
Yok kanka ama 5-6 tanesi battıysa beni ilgilendiren durum yok yani bak hiç görmeyen açtığım konu ile öğrenen varmış rahatsız olduysan fikir beyan etmeden farklı konulara göz atabilirdin.

Yok kanka ama 5-6 tanesi battıysa beni ilgilendiren durum yok yani bak hiç görmeyen açtığım konu ile öğrenen varmış rahatsız olduysan fikir beyan etmeden farklı konulara göz atabilirdin.
okey kanka iyi bakalım

Eveet hayırlı olsun, bundan sonra bunu bilen ithalatçı ağalarımızdan 1 e aldıkları şeyi 100 e almakla değil 1000 e almakla kurtulacağız. Tamamen kaldırıldı muafiyet sınırı, normal ithalat prosedürleri uygulanacak.
zatn son 3 aydır bir takım şeyler gelmiyordu kısıtlama vardı tamamen gitti mükemmel

Zaten her seferinde limitin azaltılması bir yerden sonra tamamen kaldırılacağını gösteriyordu beklenen bir şeydi yani.

Yurt dışından pek alışveriş yapan biri değildim ancak aula f75 almıştım oradan ucuza ve memnunum artık alamayacak olmak üzdü tabii. Hayırlısı olsun bakalım

Geri