açılan 10. konu falan heraldeEveet hayırlı olsun, bundan sonra bunu bilen ithalatçı ağalarımızdan 1 e aldıkları şeyi 100 e almakla değil 1000 e almakla kurtulacağız. Tamamen kaldırıldı muafiyet sınırı.
O derece sinir bozucu bir haber çünkü.açılan 10. konu falan heralde
Olsun diğer 9 konuyu görmemiştim bunu gördüm. Teşekkür ettim konuyu açan arkadaşaaçılan 10. konu falan heralde
Anasayfa da görmedim açtım ithalatçı mısın kanka neden rahatsız oldun?açılan 10. konu falan heralde
Fazlası var eksiği yok.O derece sinir bozucu bir haber çünkü.
sabahtan beri 5 6 tane konuyu sırf kendim gördüm o yüzden yazdım baya battı heralde sana yazmamAnasayfa da görmedim açtım ithalatçı mısın kanka neden rahatsız oldun?
Yok kanka ama 5-6 tanesi battıysa beni ilgilendiren durum yok yani bak hiç görmeyen açtığım konu ile öğrenen varmış rahatsız olduysan fikir beyan etmeden farklı konulara göz atabilirdin.sabahtan beri 5 6 tane konuyu sırf kendim gördüm o yüzden yazdım baya battı heralde sana yazmam
okey kanka iyi bakalımYok kanka ama 5-6 tanesi battıysa beni ilgilendiren durum yok yani bak hiç görmeyen açtığım konu ile öğrenen varmış rahatsız olduysan fikir beyan etmeden farklı konulara göz atabilirdin.
zatn son 3 aydır bir takım şeyler gelmiyordu kısıtlama vardı tamamen gitti mükemmelEveet hayırlı olsun, bundan sonra bunu bilen ithalatçı ağalarımızdan 1 e aldıkları şeyi 100 e almakla değil 1000 e almakla kurtulacağız. Tamamen kaldırıldı muafiyet sınırı, normal ithalat prosedürleri uygulanacak.
bir de haha atmış hocam anlatamazsınız bu ergenlere engelleyin geçin şaşırmamışım engellediğime aylar önceHayır birde böyle bir haber çıkınca kendileri yalanladı. Böyle bi projemiz yok diye.