❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy Tab S11 128gb 22.309TL (Amazon Depo)

128de ufs 3.1 256 da ufs 4 kullanılıyo diye biliyom galeri yüklenme hızından falan baya belli oluyor benim telefon s23 128 tablet s11 256 s11 kalemi ve ekranı harika bir şey
Hocam tablet uzun süreli kullanımlarda (2-3 saat+) göz yorgunluğu yada baş ağrısına sebep oluyor mu? Amoled ekranlarda PWM dimming kullanılıyormuş ve bazı kişilerde göz yorgunluğu hatta baş ağrısına sebep olabiliyormuş, siz böyle bir sorunla karşılaştınız mı?

s23 ve s11 arasında uçurum gibi işlemci farkı var mesela (ikisi de ısınmıyor güzel işlemciler) açılma hızları yapay zeka düzenleme falan telefonu da değişip babama vercem s23ü
bende s25+ var o yüzden öyle bi fark yaşamadım ama bi yerden sonra can sıkar. s26 mı bekleyeceksin s25 mi alacaksın

Hocam tablet uzun süreli kullanımlarda (2-3 saat+) göz yorgunluğu yada baş ağrısına sebep oluyor mu? Amoled ekranlarda PWM dimming kullanılıyormuş ve bazı kişilerde göz yorgunluğu hatta baş ağrısına sebep olabiliyormuş, siz böyle bir sorunla karşılaştınız mı?
ben alışkın olduğum için olmuyor samsungun pwm hzsi düşük evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende s25+ var o yüzden öyle bi fark yaşamadım ama bi yerden sonra can sıkar. s26 mı bekleyeceksin s25 mi alacaksın
s26 ultra alcam s26 ve 26 plus almaya değmez pek bi değişiklik yok s27 ultrada 1 inç sensör kullanacaklarmış sanırım ama zaten aylardır bekliyom 1 yıl daha bekleyemem 26nın kamera da yeter herhalde :/

Tek kötü yanı ufs 3.1 olması, o da günlük kullanımda çok fark yaratmıyor. İşlemcisi bayağı iyi, S10 FE den çok çok daha üstün.

Tek kötü yanı ufs 3.1 olması, o da günlük kullanımda çok fark yaratmıyor. İşlemcisi bayağı iyi, S10 FE den çok çok daha üstün.
s10 fe çöp bunun yanında fe tabletlerin hiçbirini sevmiyorum hem oled ekran yok hem işlemcisi güçsüz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,543
Üyeler
187,953
Son üye
Spider-Man
Geri