🔥İndirim Throne Tactical Hero Gamepad | 1999₺ (3 taksit)

Hocam siz degilmissiniz karirstirmisim simdii napim alimmi bunu ben ya kararsiz kaldim 😅gamepawer mi bu mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu nasil sizce hangisi daha iyi GamePower Force RGB bu mu yoksa bu formda paylasilan mi yoksa bu arkadasin dedigimi
Bunu aldım gayet güzel gankde 300tl kuponla aldım 1500e

Amazon'da 1 ay iade süresi var. Alın, beğenmezseniz koşulsuz şartsız iade. Bu kadar dert edecek bir şey yok. :kappa:

Bunun aynısı fantech eos pro vardı bende kimseye önermem rb lb çok hassas ve buttonları dandik
Fantech Eos Pro ile aynı değil diye biliyorum sadece dış kapak tasarımı aynı. Bu ATK Battle Axe Pro ile aynı model sanırım, bu iki videoda aradaki farkı görebilirsin tuşlardaki. Bende bu gamepadi yeni aldım yarın gelecek umarım memnun kalırım. @Diavelin

Fantech Eos Pro ile aynı değil diye biliyorum sadece dış kapak tasarımı aynı. Bu ATK Battle Axe Pro ile aynı model sanırım, bu iki videoda aradaki farkı görebilirsin tuşlardaki. Bende bu gamepadi yeni aldım yarın gelecek umarım memnun kalırım. @Diavelin

Yani atk battle axe pro iyi dimi onu mu almaliyim bilmiyorum

Yani atk battle axe pro iyi dimi onu mu almaliyim bilmiyorum
bende ilk defa adam akıllı bi gamepad alıyorum o yüzden birkaç haftadır araştırıyorum, atk battle axe pro kullanıp da memnun olmayan görmedim henüz. ben bizzat kullanmadım fakat epey övülen bi gamepad bence alabilirsin. nova 2 lite da aynı şekilde çok öneriliyor

bende ilk defa adam akıllı bi gamepad alıyorum o yüzden birkaç haftadır araştırıyorum, atk battle axe pro kullanıp da memnun olmayan görmedim henüz. ben bizzat kullanmadım fakat epey övülen bi gamepad bence alabilirsin. nova 2 lite da aynı şekilde çok öneriliyor
Fiyat bu sizce dusermi beklim mi alim gitsin mi

Ekler

• 15169.webp
    15169.webp
    78 KB · Hit: 97
Fiyat bu sizce dusermi beklim mi alim gitsin mi
Fiyatı düşer mi düşmez mi veya normalde ederi nedir onu bilemiyorum malesef, yakın zamanda daha önce alanlar ne kadara almış biraz araştır istersen forumlarda acelen yoksa. 2.9k çok gibi geldi gözüme ne yalan söyleyeyim

Fiyatı düşer mi düşmez mi veya normalde ederi nedir onu bilemiyorum malesef, yakın zamanda daha önce alanlar ne kadara almış biraz araştır istersen forumlarda acelen yoksa.
Pek acelem yokta ne zaman ne kadara almislar bilmiyorum gormedim baktim biraz

Bu mu yoksa konudaki ürün mü tercih edilmeli bilgisi olan yardımcı olabilir mi 2000 TL civarına kadar başka öneri de alabilirim
genellikle hikayeli oyunlarda pcde kullanacağım

tavsiye edilen gamepadlerin malzeme kalitesi nasıl? bazıları yok artık diyecek belki ama ps5 kolu deneyimlemiş olanlar anlayacaktır, farklı bir hissiyatı var düz kaliesiz plastikler gibi değil, daha uygun fiyatlı alternatifleri varsa öğrenmek isterim. bu gamepadleri denemiş olup kıyaslayabilecekler var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,814
Üyeler
187,575
Son üye
elmascankadir
Geri