Oppo find x9 pro 82799 TL ! Lansman fiyatı 90 bindi

Aga aklımda vardı da 2 3 yıl bile kullansam satınca çok değer kaybediyor ve hemen satılmıyor bu bütçelere çıktığım için ilk defa iphone alacağım

apple adını yazmamış lidar koymuş flaş koymuş ve düzgün yapmış toplama dandik durmamış
sonuçta esinlenmiş değil mi xiaomi 17 pro max de ekran koymuş bomboş kamera adasını uzatmamış derlemiş toplamış :D

bence ortada esinlenme yok, xiaomide kopyalama görüyorum ama ne yazık ki ismine kadar
aynen işinize geldiği yerden bakın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aga aklımda vardı da 2 3 yıl bile kullansam satınca çok değer kaybediyor ve hemen satılmıyor bu bütçelere çıktığım için ilk defa iphone alacağım
eğer kullanıcı olarak alacaksanız oppo find x9 pro daha iyi bir seçenek her yönden

ekran koymuş bomboş kamera adasını uzatmamış
kimsenin kullanmayacağı ekran ve plastik kasa, kamera adası xiaomide yüz tanıma olmadığı için :D hiçbir android appleın 2018de yaptığını hala yapamadı, hala bu kalitede bi yüz tanıma çıkaramadı. xiaomi o boyuta kaliteli yüz tanıma çıkarsın :)

aynen işinize geldiği yerden bakın
koskoca face id yi kamera adası diyerek geçiştiren sizsiniz

2017*

kimsenin kullanmayacağı ekran ve plastik kasa, kamera adası xiaomide yüz tanıma olmadığı için :D hiçbir android appleın 2018de yaptığını hala yapamadı, hala bu kalitede bi yüz tanıma çıkaramadı. xiaomi o boyuta kaliteli yüz tanıma çıkarsın :)
ultrasonic parmak izi varken yüz tanıma ile kim uğraşsın ben telefon masada iken direkt parmağımla ekranı açıp masadan teli kaldırmdan anlık bir şeylere bakıyorum siz pin girmeye devam :D

koskoca face id yi kamera adası diyerek geçiştiren sizsiniz

2017*
arkadaki kamera adasından bahsettim onu bile anlamamışsınız :D

ultrasonic parmak izi varken yüz tanıma ile kim uğraşsın ben telefon masadak iken direkt parmağımla ekranı açıp masadan teli kaldırmdan anlık bir şeylere bakıyorum siz pin girmeye devam :D
yüz tanıma ile kim uğraşsın mı? bakıyon açılıyo uğraşacak bir şey yok masa da da açıyor karanlıktada açıyor hep açıyor, samsung xiaomi falan denedi de çöp oldu hepsi denedikleri şeylerin. pin niye gireyim oğlum elim ıslakken bile açıyorum :D kredi kartı yerine de yüzümü gösteriyorum falan güzel şeyler bunlar tavsiye ederim deneyin

yüz tanıma ile kim uğraşsın mı? bakıyon açılıyo uğraşacak bir şey yok masa da da açıyor karanlıktada açıyor hep açıyor, samsung xiaomi falan denedi de çöp oldu hepsi denedikleri şeylerin. pin niye gireyim oğlum elim ıslakken bile açıyorum :D kredi kartı yerine de yüzümü gösteriyorum falan güzel şeyler bunlar tavsiye ederim deneyin
evet hocam masadayken yüzünüzü telefona yaklaştırın açılır :D

yav abi kamerayi nereye koyacaklar ya koseye ya kenarlara telefonun ortasina koyacak halleri yok, ne alintisi ne calmasi ya yil 2026

yav abi kamerayi nereye koyacaklar ya koseye ya kenarlara telefonun ortasina koyacak halleri yok, ne alintisi ne calmasi ya yil 2026
Arkadaş bilmeden laf atmış laf attığı marka kaç yıl önceden çıkardığı tasarımı appledan çalmış gibi anlatıyor yoksa zaten max ne yapabilirler ki artık.

köşeli tasarımda mecburiyetten değil mi

daha şimdi açtım 10 derece kaldırıp gözümü o tarafa çevirince açılıyor
kaldırdınız demek hahahah bende bunu anlatıyorum

bilmeden yorum yapmak böyle oluyor işte :D. Zaten bu telefonu alacak kişi 1yıl kullanmak için almayacak alan varsa da zaten parayı sıkıntı edecek birisi değil. Ayrıca android tarafında en iyi yazılıma sahip 2-3 markadan birisi.
bilmeden yorum yapmak böyle oluyor diyip adamın dediğine hiçbir karşıt şey söylememişsin kutuyu aç veya açma %20 düşüyor fiyatı

apple da ip17 pro max ile android'i kopyaladı o ne olacak

donanım ve kameraları da süper ayrıyeten 7500Mah pili var ve şuan piyasada en uzun şarjı giden amiral gemisi
bak bakalım reis xiaomi mi bu tasarımı önce yapmış yoksa apple mı

Xiaomi başta olmak üzere tüm Androidler Apple'ın arayüzünden tut her şeyini kopyalıyor zaten ayrıca gösterdiğin tasarımlar arasında da bariz fark var tüm kıyas şeyi kameranın bulunduğu konumsa ohoooo görseldeki telefonda iphone çakması oluyor

Xiaomi 17 Pro Max :D :ROFLMAO: İsmi bile ayrı kopya olan şu telefonu savunmayın artık bariz şekilde çakma iphone yani. İyidir kötüdür ayrı konu ama şu telefonu alanın kendine saygısı yoktur Apple ile benzer fiyata çakmasını alacağınıza bari Samsung alın onun kendi tasarım dili var en azından

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,954
Üyeler
187,599
Son üye
ozgurwl
Geri