sonuçta esinlenmiş değil mi xiaomi 17 pro max de ekran koymuş bomboş kamera adasını uzatmamış derlemiş toplamışapple adını yazmamış lidar koymuş flaş koymuş ve düzgün yapmış toplama dandik durmamış
bence ortada esinlenme yok, xiaomide kopyalama görüyorum ama ne yazık ki ismine kadarsonuçta esinlenmiş değil mi xiaomi 17 pro max de ekran koymuş bomboş kamera adasını uzatmamış derlemiş toplamış![]()
aynen işinize geldiği yerden bakınbence ortada esinlenme yok, xiaomide kopyalama görüyorum ama ne yazık ki ismine kadar
eğer kullanıcı olarak alacaksanız oppo find x9 pro daha iyi bir seçenek her yöndenAga aklımda vardı da 2 3 yıl bile kullansam satınca çok değer kaybediyor ve hemen satılmıyor bu bütçelere çıktığım için ilk defa iphone alacağım
kimsenin kullanmayacağı ekran ve plastik kasa, kamera adası xiaomide yüz tanıma olmadığı içinekran koymuş bomboş kamera adasını uzatmamış
koskoca face id yi kamera adası diyerek geçiştiren sizsinizaynen işinize geldiği yerden bakın
2017*2018de
ultrasonic parmak izi varken yüz tanıma ile kim uğraşsın ben telefon masada iken direkt parmağımla ekranı açıp masadan teli kaldırmdan anlık bir şeylere bakıyorum siz pin girmeye devamkimsenin kullanmayacağı ekran ve plastik kasa, kamera adası xiaomide yüz tanıma olmadığı içinhiçbir android appleın 2018de yaptığını hala yapamadı, hala bu kalitede bi yüz tanıma çıkaramadı. xiaomi o boyuta kaliteli yüz tanıma çıkarsın
![]()
arkadaki kamera adasından bahsettim onu bile anlamamışsınızkimsenin kullanmayacağı ekran ve plastik kasa, kamera adası xiaomide yüz tanıma olmadığı içinhiçbir android appleın 2018de yaptığını hala yapamadı, hala bu kalitede bi yüz tanıma çıkaramadı. xiaomi o boyuta kaliteli yüz tanıma çıkarsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
koskoca face id yi kamera adası diyerek geçiştiren sizsiniz
2017*
yüz tanıma ile kim uğraşsın mı? bakıyon açılıyo uğraşacak bir şey yok masa da da açıyor karanlıktada açıyor hep açıyor, samsung xiaomi falan denedi de çöp oldu hepsi denedikleri şeylerin. pin niye gireyim oğlum elim ıslakken bile açıyorumultrasonic parmak izi varken yüz tanıma ile kim uğraşsın ben telefon masadak iken direkt parmağımla ekranı açıp masadan teli kaldırmdan anlık bir şeylere bakıyorum siz pin girmeye devam![]()
evet hocam masadayken yüzünüzü telefona yaklaştırın açılıryüz tanıma ile kim uğraşsın mı? bakıyon açılıyo uğraşacak bir şey yok masa da da açıyor karanlıktada açıyor hep açıyor, samsung xiaomi falan denedi de çöp oldu hepsi denedikleri şeylerin. pin niye gireyim oğlum elim ıslakken bile açıyorumkredi kartı yerine de yüzümü gösteriyorum falan güzel şeyler bunlar tavsiye ederim deneyin
köşeli tasarımda mecburiyetten değil miyav abi kamerayi nereye koyacaklar ya koseye ya kenarlara telefonun ortasina koyacak halleri yok, ne alintisi ne calmasi ya yil 2026
daha şimdi açtım 10 derece kaldırıp gözümü o tarafa çevirince açılıyorevet hocam masadayken yüzünüzü telefona yaklaştırın açılır![]()
Arkadaş bilmeden laf atmış laf attığı marka kaç yıl önceden çıkardığı tasarımı appledan çalmış gibi anlatıyor yoksa zaten max ne yapabilirler ki artık.yav abi kamerayi nereye koyacaklar ya koseye ya kenarlara telefonun ortasina koyacak halleri yok, ne alintisi ne calmasi ya yil 2026
kaldırdınız demek hahahah bende bunu anlatıyorumköşeli tasarımda mecburiyetten değil mi
daha şimdi açtım 10 derece kaldırıp gözümü o tarafa çevirince açılıyor
bilmeden yorum yapmak böyle oluyor diyip adamın dediğine hiçbir karşıt şey söylememişsin kutuyu aç veya açma %20 düşüyor fiyatıbilmeden yorum yapmak böyle oluyor işte. Zaten bu telefonu alacak kişi 1yıl kullanmak için almayacak alan varsa da zaten parayı sıkıntı edecek birisi değil. Ayrıca android tarafında en iyi yazılıma sahip 2-3 markadan birisi.
apple da ip17 pro max ile android'i kopyaladı o ne olacak
donanım ve kameraları da süper ayrıyeten 7500Mah pili var ve şuan piyasada en uzun şarjı giden amiral gemisi
bak bakalım reis xiaomi mi bu tasarımı önce yapmış yoksa apple mı