Valorantta oyundan atıyor?

Ryzen Master diyor, eğer o uygulama ile OC yaptıysanız ayarları sıfırlayın ve Ryzen masteri kaldırın. Ayrıca BIOS ayarlarını da sıfırlayın, sonrasında Resizebar, XMP vb. açın.

Ryzen Master diyor, eğer o uygulama ile OC yaptıysanız ayarları sıfırlayın ve Ryzen masteri kaldırın. Ayrıca BIOS ayarlarını da sıfırlayın, sonrasında Resizebar, XMP vb. açın.
ryzen master falan yok hocam. bios ayarlarımı 1 yıldır kullanıyorum milyon tane teste sokarak hazırladım ram ve işlemci oclocklu. bu ayarlarla daha önce oynadım valorant bi problem olmuyordu

ryzen master falan yok hocam. bios ayarlarımı 1 yıldır kullanıyorum milyon tane teste sokarak hazırladım ram ve işlemci oclocklu. bu ayarlarla daha önce oynadım valorant bi problem olmuyordu
Valorant'a gelen bir güncelle OC ile düzgün çalışmıyor olabilir. Keza termal macun bakım günü falan gelmiş olabilir.
Yani BIOS ayarlarını sıfırlayıp deneyin, çözülüyorsa OC kaynaklıdır. Tekrar değerleri gözden geçirin, dediğim gibi soğutma vb. bir yetersizlik varsa bakımlarını yapın.

Ryzen Master yüklemeseniz bile uyarıda yazıyor, OC yapmadan önce istikrarını kontrol etmek için kullanmış olabilirsiniz. Tekrar yükleyin, sonra bağlantıdaki araç ile AMD Ryzen Master kaldırın. Kalıntı vb. taramak için soracak izin verin ve kalıntıları da silin. Yani arka planda herhangi bir hizmeti vb. çalışmasın.

Geri