PXN DİREKSİYON SETLERİ STOKTA

Gaming.gen PXN'in diğer ürünlerini de ilerleyen zamanda getirecekmiş. Marka ile ciddi düşünüyorlar :D

Ekran Alıntısı.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

v10 pro için bunların vites uyuyumluluğu varmı herhangi biri farkedermi
Fark etmez hocam zaten motora değil direkt USB'den PC'ye bağlayarak kullanacaksınız vitesi.

PXN p5 8k kol stoklara girermi acaba ?
Onu yalnızca Euas isimli ithalatçı getirmişti bir daha da getirmediler. Gaming gen ileride getirebilir belli olmaz. PXN'e yükselmiş gibiler :D

Gaming.gen PXN'in diğer ürünlerini de ilerleyen zamanda getirecekmiş. Marka ile ciddi düşünüyorlar :D

Alıntıyı görüntüle

Fark etmez hocam zaten motora değil direkt USB'den PC'ye bağlayarak kullanacaksınız vitesi.

Onu yalnızca Euas isimli ithalatçı getirmişti bir daha da getirmediler. Gaming gen ileride getirebilir belli olmaz. PXN'e yükselmiş gibiler :D
Tamam hocam. Ben Euas dan almıştım ilk partiyi. Muhteşem kol öyle diyeyim. Şuan yurtdışı fiyatı 43 dolar civarı. 2 binden üstü getirmezler umarım.

Beyler Moza Truck var bende bunu alsam uyumlu olurmu veya başka tavsiyeniz varmı

Ekler

• 22033.webp
    22033.webp
    194.7 KB · Hit: 51
Beyler Moza Truck var bende bunu alsam uyumlu olurmu veya başka tavsiyeniz varmı
USB üzerinden haricen kullanabilirsiniz. En çok satan button boxlardandır. Fiyatı fazla artmış ama en son baktığımda 6-6.5k civarındaydı.

sonunda direct direksiyonlar popüler olmaya başladı öbürleri bildiğin oyunca sakın almayın özellikle logitech direk dişli oyuncaktan hallice.
bir sıralama yapmak gerekirse
dişli<kayışlı<direct

Sıfırını alacaktım normalde bir arkadaştan sahibindenden 2 aylık V10 Pro'yu 9000'e aldım bayadır almak istiyordum hevesim vardı güzel denk geldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,746
Üyeler
187,564
Son üye
lelist
Geri