PXN DİREKSİYON SETLERİ STOKTA

v10 ultrada masa sabitleme ayağı yoksa vd4 bundle alabilirim debriyajı ancak haziran gibi vs alırım
Onda kendinden var hocam ama çıkarıp takması VD4'e göre biraz daha zahmetli. Kutu içinde gelen alyan anahtar ile vidaları açılıyor.

Aynı durumdayız. Logitech vs zımbırtısı yerine müthiş fiyatları kaçırmışız hocam
Yo ben meraktan bakim dedim yoksa benim icin cok gereksiz bir ekipman zamanla sıkılıyor insan bundan alacağımdan değil yani

Zam geldiğine göre moza adamdır tekrar. Öküz öldü ortaklık bitti fgfhjj

Yo ben meraktan bakim dedim yoksa benim icin cok gereksiz bir ekipman zamanla sıkılıyor insan bundan alacağımdan değil yani
Hocam o sıkılma mevzusunu konuştuk :) G29 türevi hissiz setler kullanınca sıkılıyorsunuz tabii ki. DD setlerle sıkılmak pek mümkün değil. Ben kaldırıp yerine dahi koymadım. PC'de başka bir şey kullanmıyorum yalnızca ETS ve Simracing.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizce hangisi alınır aradaki 5000 tl farka değermi bütrce zorlayıp vd4 mü alınır v10 ultra mı
Bütçeniz elveriyorsa tabii ki aradaki fiyat farkına değer.

Zam geldiğine göre moza adamdır tekrar. Öküz öldü ortaklık bitti fgfhjj
Aynen PXN dedi Gaming.gen'e kardeşim ucuz satıyorsun geçir bunlara diye :D

Hocam o sıkılma mevzusunu konuştuk :) G29 türevi hissiz setler kullanınca sıkılıyorsunuz tabii ki. DD setlerle sıkılmak pek mümkün değil. Ben kaldırıp yerine dahi koymadım. PC'de başka bir şey kullanmıyorum yalnızca ETS ve Simracing.

12 bine garantili g29 shifter alana kadar kafası ile çıktım yola ama hangisi tatmin eder v10 ultra da custom simit vs kullanıyorsak olur siz hangisini önerirsiniz ben ikisinden birinide alabilirim vd4 de pedal alma sürem uzar o kadar zaten iki setden hangisini alırsam alıyım bi base yapmiyacağım saf odun masada kullanıcam

Son düzenleme:
Zam gelmeden önce hepsiburada üzerinden vd4 ü 24.400 e 9 taksit olarak aldım cumartesi gelecek gözüküyor ilk direksiyon setim bakalım nasıl olacak 😂

12 binde garantili g29 shifter alana kadar kafası ile çıktım yola ama hangisi tatmin eder v10 ultra da custom simit vs kullanıyorsak olur siz hangisini önerirsiniz
Custom simit kullanılıyor ama ekstra bir aparat ile ve bağlantı kısmı plastik. VD4 daha geleceğe yatırımlık bir model. Yeni çıkaracakları tüm parçaları bu VD serisine getirecekler. V10 Pro ve Ultra giriş seviyesinin de giriş seviyesi modeller. İnsanlar Direct Drive'ı deneyimlesin diye çıkarılmış modeller :)

Aynen PXN dedi Gaming.gen'e kardeşim ucuz satıyorsun geçir bunlara diye :D
Bunlar hakkinda detayli bilgiye sahip değilm .Benim için mevzu sürekli kaldir kur olması ve sürekli forza ,ets 2 gibi oyunlar oynamıyorum misal sadece forzada 480 saat var ama gamepad ile oynadım sıkıldımmı hayır yoruldummu hayır neden çünkü kurulum derdi yok . Pc yi açıp hemen forza 5 falan oynayayım demiyorum hergün mesela oynamadım zaman da kaldırmam gerek yanı uzun lafın kısası bu direksiyon seti icinde bir köşe lazım fikrimce yoksa bayar

Zam gelmeden önce hepsiburada üzerinden vd4 ü 24.400 e 9 taksit olarak aldım cumartesi gelecek gözüküyor ilk direksiyon setim bakalım nasıl olacak 😂
Şanslı azınlıktansınız hocam hayırlı olsun. Direksiyon geldiği zaman sitelerinden PXN Simracing isimli yazılımını mutlaka kurun ve firmware güncellemesi yapmayın. Son güncellemede biraz sıkıntı var getirdiği bir fix de yok yalnızca SimHub desteği ekleniyor.

Custom simit kullanılıyor ama ekstra bir aparat ile ve bağlantı kısmı plastik. VD4 daha geleceğe yatırımlık bir model. Yeni çıkaracakları tüm parçaları bu VD serisine getirecekler. V10 Pro ve Ultra giriş seviyesinin de giriş seviyesi modeller. İnsanlar Direct Drive'ı deneyimlesin diye çıkarılmış modeller :)
o zaman vd4 bundle alıyorum tek aklıma takılan şey g29 daki gibi asetto corsa vb oyunlarda nasıl ayar yapılıcak

Bunlar hakkinda detayli bilgiye sahip değilm .Benim için mevzu sürekli kaldir kur olması ve sürekli forza ,ets 2 gibi oyunlar oynamıyorum misal sadece forzada 480 saat var ama gamepad ile oynadım sıkıldımmı hayır yoruldummu hayır neden çünkü kurulum derdi yok . Pc yi açıp hemen forza 5 falan oynayayım demiyorum hergün mesela oynamadım zaman da kaldırmam gerek yanı uzun lafın kısası bu direksiyon seti icinde bir köşe lazım fikrimce yoksa bayar
Hocam bunların direksiyonu çıkıyor. Çıktığı gibi de motor kısmını masanın yan tarafına alıyorum. Pedalları yerinden oynatmıyorum masamın altında yer müsait. Yani kurulumu 1 dakikamı almıyor. Bu kadar da olsun yani gamepadden aldığınız his ile DD setten alacağınız his farkı için o 1dkya değer.

o zaman vd4 bundle alıyorum tek aklıma takılan şey g29 daki gibi asetto corsa vb oyunlarda nasıl ayar yapılıcak
Oyun içinden tuş atamalarını yapıyorsunuz hepsi bu. Yazılımı tüm oyunlara uyumlu zaten oyuna girince direksiyonu görüyor.

PXN'in discord kanalında da bazı oyunlar için önerilen ayarlar mevcut katılabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,525
Üyeler
187,524
Son üye
ywywywy
Geri