Shein indirimli ürünler

benim tek siparişim var 2'inciye bakıyorum bu kadar
Ben verdim epey hesaptan bişiler ya. Genelde 2 haftada gelmişlerdi ama şimdi insanın içine kurt düşüyor

Dostlar o kadar sipariş verdik bunlar 1 şubattan sonra gelirse patlıyor muyuz :D
15 günü geçmez onların gelmesi. Tek sıkıntı çok fazla kişi yüklenirse gümrük işlemi uzar sanki..

ben bunu henüz kullanmadım. tipi aynı olan diğerini kullandım o ölçüyor fakat bitmiş. ama bu da ölçüyor diye tahmin ediyorum CozyLife (ölçüm fonksiyonlu) olanı seçerseniz.
Screenshot_2026-01-08-23-38-34-134_app.clpro.app.webp
3-4 gündür benim pcyi ölçüyor ama ayrıntısı ve doğruluğundan şüpheleniyorum ilk 2 gün aynı hesapladı alakasızca

Ugreeni aldım 216 filan tuttu yardım edenlere tsk ederim, gerçi kendim hızlı şarj kapalı kullanıyorum yedek olsun bari.

lakin her alışverişte alacağınız şeylere bakın akakcede biseyler çıkıyor aynı fiyata. Gece lambası alacaktım 300 kusura geliyor vergiyle ztn 100 200e trde varmış hatta 600e bluetoothlu xiomi bile varmış artık burdan alırım dedim.

Bir tek monitör lambaları aşırı pahalı ondanda almak isterdim en az 50cm monitör lambasi, gerçekten gözler için mükemmel bisey hemde hafif aydınlatma yapıyor

Ugreeni aldım 216 filan tuttu yardım edenlere tsk ederim, gerçi kendim hızlı şarj kapalı kullanıyorum yedek olsun bari.

lakin her alışverişte alacağınız şeylere bakın akakcede biseyler çıkıyor aynı fiyata. Gece lambası alacaktım 300 kusura geliyor vergiyle ztn 100 200e trde varmış hatta 600e bluetoothlu xiomi bile varmış artık burdan alırım dedim.

Bir tek monitör lambaları aşırı pahalı ondanda almak isterdim en az 50cm monitör lambasi, gerçekten gözler için mükemmel bisey hemde hafif aydınlatma yapıyor
Monitör lambası aldırmıyor

site artık bana yeter alma diyor herhalde ödeme kısmında risk system reject yazıyor.Adres tc felan değiştim ama nafile.

Beyler sheinden saat almak istiyorum ama olmuyor. Yasak mı bunu sipariş etmesi çözemedim ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,864
Üyeler
187,744
Son üye
Dagster3532
Geri