O fiyatlara bulup alma çok isterim ancak eft ile falan satıyorlar maalesef3080'e ikinci elde verilecek max para 12-13. Sakın 15-16 vermek gibi bir hata yapmayın.
Satamazlar ellerinde kalır zaten ilanların çoğu eski tarihli. Yeni bir kart gibi geliyor olabilir ama ciddi anlamda mining gören kartlar bunlar.O fiyatlara bulup alma çok isterim ancak eft ile falan satıyorlar maalesef
Yazılım şuanki kullandığım rx 6600 xt deki gibi olursa zehir olur bana oyunlarsıfır 9060xt en iyisi
Anladim sizin tercihiniz ne olurdu peki bu durumda?Satamazlar ellerinde kalır zaten ilanların çoğu eski tarihli. Yeni bir kart gibi geliyor olabilir ama ciddi anlamda mining gören kartlar bunlar.
6700xt kullanıyorum yazılımdan dolayı sorun yasamadımYazılım şuanki kullandığım rx 6600 xt deki gibi olursa zehir olur bana oyunlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anladim sizin tercihiniz ne olurdu peki bu durumda?
Ben yazilim guncelleyince oyunlar crash atiyor6700xt kullanıyorum yazılımdan dolayı sorun yasamadım
4060ti 16gb al. 200watt tasarruf edersinikinci el ekran kartı bakıyorum 15-16k bütçem var. O fiyatlara daha iyi ve yeni amd kartları olduğunu biliyorum ancak şuanda rx 6600 xt kullanıyorum ve yazılımdan hiç memnun değilim. İkinci elde 16 17 bin TL'ye rtx 3080, 12 bin TL'ye de rtx 3070 var bunların arasında kaldım. Nvidia almak istiyorum önerileriniz nelerdir?
9060xt al geç üzmez kendimde kullandım xfx swft 3 fanlı OC modelini sorun yaşamadım oyunlarda vesaireRx 9060 xt çok cazip gelmeye başladı ancak amd yazılımı korkutuyor tavsiyesi olan var mı?
750w 80+ psu var zaten watt konusu soeun değil bence. Ayrica rtx 4060 ti ikinci el fiyatı 15 bin tl hak ediyor mu ki o fiyati?4060ti 16gb al. 200watt tasarruf edersin
Yazilim konusunda sorun yaşadınız mı?9060xt al geç üzmez kendimde kullandım xfx swft 3 fanlı OC modelini sorun yaşamadım oyunlarda vesaire
Hayır yaşamadım programı düzgün çalışıyordu750w 80+ psu var zaten watt konusu soeun değil bence. Ayrica rtx 4060 ti ikinci el fiyatı 15 bin tl hak ediyor mu ki o fiyati?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yazilim konusunda sorun yaşadınız mı?