İkinci el Rtx 3080 Alınır mı?

Rx 9060 xt çok cazip gelmeye başladı ancak amd yazılımı korkutuyor tavsiyesi olan var mı?

sıfır 9060xt en iyisi

3080'e ikinci elde verilecek max para 12-13. Sakın 15-16 vermek gibi bir hata yapmayın.

O fiyatlara bulup alma çok isterim ancak eft ile falan satıyorlar maalesef
Satamazlar ellerinde kalır zaten ilanların çoğu eski tarihli. Yeni bir kart gibi geliyor olabilir ama ciddi anlamda mining gören kartlar bunlar.

Yazılım şuanki kullandığım rx 6600 xt deki gibi olursa zehir olur bana oyunlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladim sizin tercihiniz ne olurdu peki bu durumda?
6700xt kullanıyorum yazılımdan dolayı sorun yasamadım

ikinci el ekran kartı bakıyorum 15-16k bütçem var. O fiyatlara daha iyi ve yeni amd kartları olduğunu biliyorum ancak şuanda rx 6600 xt kullanıyorum ve yazılımdan hiç memnun değilim. İkinci elde 16 17 bin TL'ye rtx 3080, 12 bin TL'ye de rtx 3070 var bunların arasında kaldım. Nvidia almak istiyorum önerileriniz nelerdir?
4060ti 16gb al. 200watt tasarruf edersin

Rx 9060 xt çok cazip gelmeye başladı ancak amd yazılımı korkutuyor tavsiyesi olan var mı?
9060xt al geç üzmez kendimde kullandım xfx swft 3 fanlı OC modelini sorun yaşamadım oyunlarda vesaire

4060ti 16gb al. 200watt tasarruf edersin
750w 80+ psu var zaten watt konusu soeun değil bence. Ayrica rtx 4060 ti ikinci el fiyatı 15 bin tl hak ediyor mu ki o fiyati?

9060xt al geç üzmez kendimde kullandım xfx swft 3 fanlı OC modelini sorun yaşamadım oyunlarda vesaire
Yazilim konusunda sorun yaşadınız mı?

Peki rtx 5060 mı rx 9060 xt mi sıfır olarak? Fsr ve dlss göze alındığında

750w 80+ psu var zaten watt konusu soeun değil bence. Ayrica rtx 4060 ti ikinci el fiyatı 15 bin tl hak ediyor mu ki o fiyati?

Yazilim konusunda sorun yaşadınız mı?
Hayır yaşamadım programı düzgün çalışıyordu

Geri