CS2 FPS AYARLANMIYOR.

DarkKinght67

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
154
Oyunda fps'i 300 yapmak istiyorum ayarladan çıkınca oyuna girince çok daha fazla fps veriyor ayarı kaydetmiyor.
görseldeki gibi fırlıyor fps

Ekler

• WhatsApp Image 2026-01-09 at 23.18.06.webp
    WhatsApp Image 2026-01-09 at 23.18.06.webp
    189.4 KB · Hit: 34
Oyunda fps'i 300 yapmak istiyorum ayarladan çıkınca oyuna girince çok daha fazla fps veriyor ayarı kaydetmiyor.
görseldeki gibi fırlıyor fps
autoexec dosyası oluşturup onun içine yazman lazım sonrada onu oyun dosyalarına atıp oyun başlatma seçeceklerinden exec autoexec yazman lazım

Denedim developer kodunu vs de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl yapacağım

metin belgesi olarak açacaksın istediğin konsol komutlarını buraya yazacaksın sonra da steamden cs2 sağ tık yapıp özellikleri açacaksın başlatma seçeneklerine autoexec.cfg yazacaksın bu kadar

metin belgesi olarak açacaksın istediğin konsol komutlarını buraya yazacaksın sonra da steamden cs2 sağ tık yapıp özellikleri açacaksın başlatma seçeneklerine autoexec.cfg yazacaksın bu kadar
yaptım ama olmadı

Steam başlatma koduna "-fps_max 300" yaz bir de öyle dene

CS'de ayarlar bozuluyor sık sık. Örneğin bi tane dm serverına gir, crosshair değiş, map bittikten sonra eskisine dönüyor.
Bu FPS sınırlamama olayını ben de yaşadım, çözümü basit ;

CS'den çık. Geri gir, hiçbir şey yapmadan lobideyken ayarlara gir, max fps ayarını belirle, sonra çık yeniden gir. Eğer belirlediğin ayar duruyorsa tamamdır.

Geri