DarkKinght67
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 154
fps_max denediniz miOyunda fps'i 300 yapmak istiyorum ayarladan çıkınca oyuna girince çok daha fazla fps veriyor ayarı kaydetmiyor.
görseldeki gibi fırlıyor fps
autoexec dosyası oluşturup onun içine yazman lazım sonrada onu oyun dosyalarına atıp oyun başlatma seçeceklerinden exec autoexec yazman lazımOyunda fps'i 300 yapmak istiyorum ayarladan çıkınca oyuna girince çok daha fazla fps veriyor ayarı kaydetmiyor.
görseldeki gibi fırlıyor fps
Denedim developer kodunu vs defps_max denediniz mi
Nasıl yapacağımautoexec dosyası oluşturup onun içine yazman lazım sonrada onu oyun dosyalarına atıp oyun başlatma seçeceklerinden exec autoexec yazman lazım
Denedim developer kodunu vs de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl yapacağım
metin belgesi olarak açacaksın istediğin konsol komutlarını buraya yazacaksın sonra da steamden cs2 sağ tık yapıp özellikleri açacaksın başlatma seçeneklerine autoexec.cfg yazacaksın bu kadar
yaptım ama olmadıMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
metin belgesi olarak açacaksın istediğin konsol komutlarını buraya yazacaksın sonra da steamden cs2 sağ tık yapıp özellikleri açacaksın başlatma seçeneklerine autoexec.cfg yazacaksın bu kadar
autoexec dosyasının içine fps_max 300 yazıp kaydettin mi oyunu tekrar açman gerekiyoryaptım ama olmadı
yaptım olmadı hocam baslatma seceneklerine de yazdım olmadı.autoexec dosyasının içine fps_max 300 yazıp kaydettin mi oyunu tekrar açman gerekiyor
denedim olmuyor hocam başka bir sorun var sanırımSteam başlatma koduna "-fps_max 300" yaz bir de öyle dene
Mantıklı niye aklıma gelmedi kiNvidia ayarlarından yap
Oldu ama fps i 300 yaparsam 220 lerde başlıyor çok geç fps yükseliyor 2 şer 2şer garip bir şekildeNvidia ayarlarından yap