Öneri 14k ya kadar öğrenci için tablet önerisi

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Reaksiyon skoru
720
Bütçe
14000
Arkadaşlar öncelikle öğrenci için ders çalışma amaçlı tablet arıyoruz. Yeğene alacağız lakin pek anlamıyorum o biraz araştırmış ama Samsung galaxy s10 lite 8e 256gb modeli bulmuş şuan 14k piyasası var başka öneri olabilecek var mı yoksa bu öğrenci için ideal midir ?

Ders için alacağı için Google lazım olabilir çok uzağım neden google yokluğu dediniz aça a

Ders için alacağı için Google lazım olabilir çok uzağım neden google yokluğu dediniz aça a
Google hizmetlerine ihtiyaç duyan youtube, gmail, chrome, drive gibi uygulamaları kullanmak için dolambaçlı yollardan geçmek lazım. Sorunsuz da çalışmıyor. Samsung Tab s10 lite mantıklı. Bütçenizi artırabiliyorsanız tab S10 fe öneririm.

Arkadaşlar öncelikle öğrenci için ders çalışma amaçlı tablet arıyoruz. Yeğene alacağız lakin pek anlamıyorum o biraz araştırmış ama Samsung galaxy s10 lite 8e 256gb modeli bulmuş şuan 14k piyasası var başka öneri olabilecek var mı yoksa bu öğrenci için ideal midir ?
Buldukları cihaz iyi sadece ekran kalitesini pek beğenmemiştim bütçe çıkarsa S10 FE 8/128 de bakılabilir ekran ve işlemci daha iyi.

Casper h10 kullanan var mı , bu bütçede tek oled kağıt üsünde kafama yatıyor ama oledi yanar mı uzun vadede saçmalar mı onu merak ediyorum

Geri