TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Evet bize de bu sabah Temu Ortadoğu kampanya yönetiminden bilgi maili geldi...
Ticaret bakanlığı Türk gümrüklerine geliş tarihine göre yeni uygulamayı devreye alacağını net olarak belirttiği için Temu daki muhataplarımıza konuyu 2-3 gün önce ısrarla iletmiştik hızlı aksiyon almaları yönünde.. Önerilerimiz arasında tarih riskine göre henüz kargoya verilmeyen ve karayoluyla gönderilme opsiyonlu ürünlerin ivedilikle havayoluyla TR ye iletimi de mevcuttu... Çünkü TR gümrüklerinde adı sayılan tarihten önce aşırı bir yoğunluk olacağını ve bu durumun bireysel tüketicilere ürün teslim süreçlerinde bir çok açıdan olumsuz olarak yansıyacağını da biliyorduk... Fakat onlar cevaben ısrarla sipariş tarihinin gümrüklerde baz alınacağını ama yine de müşterilere olumsuzluk yaşatmama adına ürün teslim sürecinde 6 Şubat tarihi ve sonrası gümrüğe ulaşma durumlarında müşterilerine ürün teslim sürecinde 3 opsiyonlu bir tercih hakkı tanıyacaklarını iletmişlerdi... (Zaten dün buradan belirtmiştim bu hususu... )

Karayoluyla sipariş verildi - yola çıktı konumuna geçen ürünler için müdahale edemiyorlar doğal olarak, fakat en azından henüz sipariş alındı aşamasındaki ürünlerinizin istisnai durumlar hariç geneli itibariyle havayoluyla gönderimini hızlıca devreye alıyorlar...
(Bu tanıma uygun ürünleriniz için siparişlerinizi sağlıklı takip adına kontrol etmenizi şiddetle öneririm.. Son 2-3 gün içinde karayoluyla sipariş geçtiğiniz ürünleriniz var ise ve havayoluna henüz dönmedi ise, sipariş yola çıktı aşamasına da henüz geçmemiş ise direk iptal ve para iadesi isteyin çünkü bu ürünler 6 şubat tarihi ya da sonrasına sarkacağı için ürünlere erişemeyeceksiniz ve sonrasında yaşayacağınız ücret iade süreçleri bile sizler için normalden çok çok daha uzun sürecek...)

Neyse biraz geç de olsa uyandılar ama buna da şükür :)
Dün sana da cevaben karayoluyla gelen ürün süreçleri hakkında, o yüzden belli olmaz diye yazmıştım ben de :D

Evet bize de bu sabah Temu Ortadoğu kampanya yönetiminden bilgi maili geldi...
Ticaret bakanlığı Türk gümrüklerine geliş tarihine göre yeni uygulamayı devreye alacağını net olarak belirttiği için Temu daki muhataplarımıza konuyu 2-3 gün önce ısrarla iletmiştik hızlı aksiyon almaları yönünde.. Önerilerimiz arasında tarih riskine göre henüz kargoya verilmeyen ve karayoluyla gönderilme opsiyonlu ürünlerin ivedilikle havayoluyla TR ye iletimi de mevcuttu... Çünkü TR gümrüklerinde adı sayılan tarihten önce aşırı bir yoğunluk olacağını ve bu durumun bireysel tüketicilere ürün teslim süreçlerinde bir çok açıdan olumsuz olarak yansıyacağını da biliyorduk... Fakat onlar cevaben ısrarla sipariş tarihinin gümrüklerde baz alınacağını ama yine de müşterilere olumsuzluk yaşatmama adına ürün teslim sürecinde 6 Şubat tarihi ve sonrası gümrüğe ulaşma durumlarında müşterilerine ürün teslim sürecinde 3 opsiyonlu bir tercih hakkı tanıyacaklarını iletmişlerdi... (Zaten dün buradan belirtmiştim bu hususu... )

Karayoluyla sipariş verildi - yola çıktı konumuna geçen ürünler için müdahale edemiyorlar doğal olarak, fakat en azından henüz sipariş alındı aşamasındaki ürünlerinizin istisnai durumlar hariç geneli itibariyle havayoluyla gönderimini hızlıca devreye alıyorlar...
(Bu tanıma uygun ürünleriniz için siparişlerinizi sağlıklı takip adına kontrol etmenizi şiddetle öneririm.. Son 2-3 gün içinde karayoluyla sipariş geçtiğiniz ürünleriniz var ise ve havayoluna henüz dönmedi ise, sipariş yola çıktı aşamasına da henüz geçmemiş ise direk iptal ve para iadesi isteyin çünkü bu ürünler 6 şubat tarihi ya da sonrasına sarkacağı için ürünlere erişemeyeceksiniz ve sonrasında yaşayacağınız ücret iade süreçleri bile sizler için normalden çok çok daha uzun sürecek...)

Neyse biraz geç de olsa uyandılar ama buna da şükür :)
Dün sana da cevaben karayoluyla gelen ürün süreçleri hakkında, o yüzden belli olmaz diye yazmıştım ben de :D
Ben sipariş verdikten sonra ürün hazırlanıyor aşamasında çok kez müşteri hizmetleri ile görüştüm. Sürekli hava yolu ile göndermelerini istedim fakat sürekli aynı cevapları verdiler. Endişelenmeyin vs kanun değişikliğinden haberimiz var. Ürün zamanında yetişecek vsvs. Ürün ne zaman yetişir diyorum 11 şubat diyor :D. 1 şubatta ürün gelmesi lazım diyorum endişelenmeyin hızlandıracağız vs dedikleri Bu sabah karayolu ile göndermişler. Bakarsın karayolundaki molaları da iptal etmişilerdir de erken gelir. Artık bekleyip göreceğiz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende var kargo poşetlerinin üzerinde kargo etiketlerinin yazılarını silmekte ve kargo poşetlerinden o etiketleri sökmekte kullanıyorum :D Çok işime yarıyor. Bence evde bulunması lazım.

Son düzenleme:
Ben sipariş verdikten sonra ürün hazırlanıyor aşamasında çok kes müşteri hizmetleri ile görüştüm. Sürekli hava yolu ile göndermelerini istedim fakat sürekli aynı cevapları verdiler. Endişelenmeyin vs kanun değişikliğinden haberimiz var. Ürün zamanında yetişecek vsvs. Ürün ne zaman yetişir diyorum 11 şubat diyor :D. 1 şubatta ürün gelmesi lazım diyorum endişelenmeyin hızlandıracağız vs dedikleri Bu sabah karayolu ile göndermişler. Bakarsın karayolundaki molaları da iptal etmişilerdir de erken gelir. Artık bekleyip göreceğiz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende var kargo poşetlerinin üzerinde kargo etiketlerinin yazılarını silmekte ve kargo poşetlerinden o etiketleri sökmekte kullanıyorum :D Çok işime yarıyor. Bence evde bulunması lazım.
Biraz kredi kalmış bi hesapta bunun için kullanacağım sağolun hocam.

Aynı markanın farklı bir modeli var , bende temudan almıştım. İşinizi görür ama üründen çok bir şey beklemeyin.
Geç cevap verdin sipariş verdim bile :D Beğenmezsek iade ederiz.

Şu ürün baya güzel. Önceden karayoluydu. Fiyat yüksek ama güzel ürün. Diğerleri gibi küçük model değil.

1768327024738.webp

Bende ofis Koltuğu alacaktım ama karayolu yerine hava gönderimine geçince zamlanıp sınır üzerinde olduğu için kapalı 🥲
Sınır üzerine zamlamıyorlar normalde ama o ürün büyükse ondan kapatmışlardır. Ülkeyi değiştirince stok gözüküyorsa bize kapatmışlardır.

1768335608446.webp

arkadaslar bu urun gecer mi sizce kargo ucretsiz oldugu icin suphedeyim birde sunu merak ediyorum gümrükte kalırsa cıkan ek vergileri ödemek zorunda mıyım ya da urunu almayıp sadece verdigim 1.5k yı kaybederek kurtarabiliyor muyum

Alıntı yapamadım hata verdi :
Ödediğin parayı da vergiyide geri alırsın ama ben olsam sipariş vermezdim. Ön sipariş ürünü. Hemen kargoya vermezler büyük ihtimal. Gerçi benim koltukda ön siparişti 2-3 günde verdiler kargoya. Ya da ver sipariş gitsin. 5-19 gün diyor eline ulaşır.

Geri