Shein indirimli ürünler

Kablo ihtiyacı olanlar varsada ugreen kabloları kaçırmasın veya essager son günler burada bu fiyatlara alamayız.

Hangisi daha iyi marka bunların 240w essager kaç w verdiğini gösteren güzele benziyor

O senin aldığın 2li akıllı prizden bende var kullanmıyorum. 20Alık tekli almıştım bu daha iyi. Smartlife kullanıyor.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şundan al istersen 1 tane. Evdeki kumandalı ürünleri cep telefonundan kullanıyorsun. Temu'da 3 tıklama işlevli akıllı buttonlar var. 2 tanede ondan aldım ben. Çaprazlama felan yaptım. Tek tıkla soundbar sesi kapatıyorum. 2 tıkla avizemdeki vantilatörü çalıştırıyorum :D

İkisi görünüş olarak aynı smartlife'a bağlamayı denediniz mi cozy olanı?

İkisi görünüş olarak aynı smartlife'a bağlamayı denediniz mi cozy olanı?
Denedim. Hatta ürün geldiğinde ben farklı uygulamadan çalıştığından haberim yoktu. Yarım saat smarlife uygulamasına tanıtmayı denedim. Sonradan Cozy olanın kutusundaki barkodu okutunca beni kendi uygulamasına yönlendirdi. Ondan sonra uygulama farklı olduğunu öğrendim.

Bende hesap açamıyorum artık, neyse kâfidir bu kadar...

Arkadaşlar sheindan artık 1 hafta içinde mi geliyor? 2 haftaya gelir diye başka adres girmiştim. Bir de f/p tornavida seti sheinda var mı, yoksa yurtiçi pazarında daha iyileri var mı?

Son sipariş için pahalı ama trye göre 3-4 kat ucuz bir öneriniz var mı

Hocam sen bi kaç ürün önerir misin aldıklarından rica etsem. Ben mekanik saat aldım 2 adrt

Aldığın saat bu mu hocam?

Hocamlar elektrikli havya gelir mi
Bataryasız ise gelir

Şuna bir göz atın derim.

Aldığın saat bu mu hocam?

Bataryasız ise gelir

Şuna bir göz atın derim.
Hocam bi bu

Diğeri de bu

Seninde tavsiye ettiğin ürün varsa bakalım hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: Vaga
Kablo ihtiyacı olanlar varsada ugreen kabloları kaçırmasın veya essager son günler burada bu fiyatlara alamayız.

Reis xiaomi mi 8 varda bende hangi usbyi alayım veya iphone 11 için var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,585
Üyeler
189,463
Son üye
Yusufinci128422
Geri