Airfryer önerisi Max 3000

iamyuso31

80+
Reaksiyon skoru
13
Selam arkadaşlar, airfryer önerisine ihtiyacım var 3 kişiyiz genelde tavuk yapmayı düşünüyorum airfryler hakkında hiç bilgim yok önerdiğiniz marka var mı acaba?

Selam arkadaşlar, airfryer önerisine ihtiyacım var 3 kişiyiz genelde tavuk yapmayı düşünüyorum airfryler hakkında hiç bilgim yok önerdiğiniz marka var mı acaba
Bem de sırf annem ve kendim için Airfryer aldım. Sonra annem “oğlum sen ***** mısın 1 günlük yemek mi yapıyoruz biz?” Dedi. Öyle kutuda duruyor şu an köye gitmek için. :blobdance: Yani ille de alacaksanız Casori baya bilindik bu konuda farklı boy seçenekleri de var bakabilirsiniz.

Bem de sırf annem ve kendim için Airfryer aldım. Sonra annem “oğlum sen ***** mısın 1 günlük yemek mi yapıyoruz biz?” Dedi. Öyle kutuda duruyor şu an köye gitmek için. :blobdance: Yani ille de alacaksanız Casori baya bilindik bu konuda farklı boy seçenekleri de var bakabilirsiniz.
Kötü olmuş benim annemde öyleydi gerek yok lazım değil dedi. Zamanında 800 tl cosari aldım şimdi annem iyi ki almışın diyor kullanıyoruz :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selam arkadaşlar, airfryer önerisine ihtiyacım var 3 kişiyiz genelde tavuk yapmayı düşünüyorum airfryler hakkında hiç bilgim yok önerdiğiniz marka var mı acaba?
Bimde 3800e Phlips xxl vardı duruyorsa alabilirsin

Hocam öneriniz için teşekkürler Cosori markasına baktım ama nispeten fiyatları daha yüksek 3 binin üzerine çıkmak istemiyorum
Kötü olmuş benim annemde öyleydi gerek yok lazım değil dedi. Zamanında 800 tl cosari aldım şimdi annem iyi ki almışın diyor kullanıyoruz :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bimde 3800e Phlips xxl vardı duruyorsa alabilirsin
Hocam yarın buradaki bimleri gezerim bulursam değerlendiririm.
bu linkteki nasıldır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,982
Üyeler
187,602
Son üye
erenuygun
Geri