Maximum Genç kart limiti en fazla ne olur?

ArdaAK0

80+
Reaksiyon skoru
29
Yaklaşık 5 aydır Maximum Genç kredi kartı kullanıyorum. İlk açtığımda limit 2 bin₺ idi sonrasında şubeye gittiğimde 4 bin₺ yapmışlardı ama tabii ki çok az bu. Limit artırım talebi yapınca da anında ret aldım. Borsa ile uğraştığımdan para giriş çıkışı da fazla normalde.

Kartın limitini nasıl artırırım ve alanlar ne kadar alıyor acaba?

-Sigorta/Sigorta girişim yok.

-Üniversite öğrencisiyim çalışmıyorum.

Yaklaşık 5 aydır Maximum Genç kredi kartı kullanıyorum. İlk açtığımda limit 2 bin₺ idi sonrasında şubeye gittiğimde 4 bin₺ yapmışlardı ama tabii ki çok az bu. Limit artırım talebi yapınca da anında ret aldım. Borsa ile uğraştığımdan para giriş çıkışı da fazla normalde.

Kartın limitini nasıl artırırım ve alanlar ne kadar alıyor acaba?

-Sigorta/Sigorta girişim yok.

-Üniversite öğrencisiyim çalışmıyorum.
zamanla yükselir

Limit istiyorsanız akbank/qnq bakın.Qnb düzenli olarak sürekli artış sağlıyor.Bu artış her seferinde 2x falan oluyor.Çok nadir kullandığım qnb kartım 1 1.5yıl içinde 12.5k dan 120k ya çıktı

bende 4 5 ay önce açtım. normalde iş bankası kullanmıyorum, enpara kullanıyorum onda da çok fazla para harcayan birisi değilim. evin faturalarını vs ödüyorum aylık ortalama 10k harcıyorumdur. iş bankası tekte 16k kredi verdi, ziraatte de 16 var. bende ne gördüler bilmiyorum tek gelir kaynağım kyk bursu.

Limit istiyorsanız akbank/qnq bakın.Qnb düzenli olarak sürekli artış sağlıyor.Bu artış her seferinde 2x falan oluyor.Çok nadir kullandığım qnb kartım 1 1.5yıl içinde 12.5k dan 120k ya çıktı
bende 4 5 ay önce açtım. normalde iş bankası kullanmıyorum, enpara kullanıyorum onda da çok fazla para harcayan birisi değilim. evin faturalarını vs ödüyorum aylık ortalama 10k harcıyorumdur. iş bankası tekte 16k kredi verdi, ziraatte de 16 var. bende ne gördüler bilmiyorum tek gelir kaynağım kyk bursu.
Herhangi sigorta girişiniz ya da çalışma geçmişleriniz var mıydı hocamlar?

Genç'te maks 10 bindi sanırsam. Sözleşmede yazıyor genelde.

20.000 maksimum

abi ne 10u ne 20si? iş hayatına 4 yıl önce başladım 4 yıldır aralıksız sigortalıyım araya sadece askerlik girdi. aylık işlem hacmim son 1-2 yılda 15-20k belki üzerine çıkmıştır altına inmemiştir. şu an limitim 400k civarı. ama maximum biraz değişik. 79k olduğu bi dönem vardı. sırf düz olsun diye 80k limit istedim vermediler. 1 ay geçti geçmedi 100k+ limit verdiler otomatik :D ben de merak ediyorum maks ne kadar limit alıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,938
Üyeler
187,592
Son üye
cagrigunaydin
Geri